THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 June 2011

Aqil Naufal 1st Besday Bash...

Wah hari ni citer pasal kanak kanak je kan...hehe..atas jemputan aku dan Encik Awak redah je pergi...tak kisah lah sesuatu event tu sepecific kanak kanak nya ke hapa...orang dah jemput kan...walaupun kitaorang ni tak de anak lagikalau tak de apa hal..apa salahnya datang memeriahkan majlis.....sekarang jemputan besday , cukur jambul...yer  ar kawan kawan pun ramai dah kawen kannn..kenduri kawen tu limited la sket...tak takpe...besday ke cukur jambul ke takde hal...redah jekk..

Sapa pernah baca entry Di Hari Sanding Pengantin Shantekk...ha kali ni turn nak meraikan ulangtahun kelahiran putera sulung nya...Aqil Naufal...dah setahun...aku rasa mcam semalam je jejak nengok Mummy dia kawen..tuptup dah setahun anak nya...Alhamdulillah dah ada anak penyeri rumahtangga...:))....Birthday Bash yang pertama buat kat umah Nenek Aqil kat Rawang...oh lokasi yang sama macam Mummy Daddy dia kawen dulu...so tak la sesat nak sampai...aku ingat Kg Melayu Batu 16 je...cuma dulu kawen buat dewan...kali ni memang rumah...

Suasana kat rumah Nenek Aqil meriah gak..dah penuh orang...segan pulak kami nak masuk...datang berduaan je..ada anak syok gak rasa sikit kemeriahan....takpe biar kitaorang jadi bebudak...makanan yang di jamu pun sumpah banyak dan sedap...makanan macam makan kenduri besar...macam macam ada...best pulak...sampai tak tau nak makan apa...ada Bakso,Nasi Goreng Cina, Bihun Goreng, Pulut Kuning, Kuah Kacang, Rendang, Ayam Goreng, Fun Fries, Wantan, isk macam macam la...memang kenduri perut la weh...siap bawa tapau balik rumah...hahaha apakah lahap bebenor...tu pasal sedap sangat...

Makanan untuk budak...tapi aku nak jadi budak makan banyak lol kat sini...bestttttt

 Pulut Kuning sesuai untuk besday...amik berkat

barisan makanan yang sedapp dan hebat belaka....

ehem ehem dia dah makan dulu da.....lapar sangat la tu

keluarga bahagia...amin..thanks Nurul,husben Mell dan baby Aqil... murah rezeki..

 Nurul si shantek...walaupun tengah pregnant second baby still lawa :))

 Rembat Aqil jap...lasak dak ni susah nak dukung..bagi upah fun fries baru diam..

 Ok Aqil ready nak tiup lilin....excited

 Muka tak sabar benar tu...sabar Aqil..

Mummy and Daddy join sekali potong kek Aqil

 selesai potong kek...lepak luar jap main buai...ini sessi bila husben kami kaki bola..topik adalah bola aje semata...dah jumpa geng la tu


 wah dah ada rhopa ciri ciri mak mak meriba anak...sesuai kah

 Tak sedar aku si Nurul mensnap dari kejauhan...terpegun sangat ni dengar citer bola

 uncle Encik Awak ni dah geng ngan Aqil..takleh berenggang langsung...terkekek gelak

 Ha tengok tengok...sampai tunggang terbalik Aqil...Encik Awak ni dia memang cepat lekat ngan budak ..lagi lasak macam aqil ni tak takut orang...

 kami together together bergambar kenangan...tak lama lagi berjiran pun kannn....:))

 kebetulan pakai merah...so dalam gambar nampak cun lak...setema je...Nurul cakap tema ni ikut Mell fans MU no.1





Apapun Nurul n Mell :-
Kak Mimy n Abg Megat ucap kan terima kasih sebab jemput kami yang takde anak ni:)) memeriahkan majlis...
to Aqil Naufal...Hepi Besday ..Be  A Good Boy








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Kyra said...

wooowwwwwwww
berseri la kaler merah!~!

Eri-chan said...

baju ko lawa la nok....suke mak tgk

Nadiah said...

Mimy,

I love your blog!...please keep up.

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday aqil...wa mimy mmg ada tokoh jd mummy....

ratusiput said...

meriahnye majlis...

Aida78 said...

mimi baju merah ni beli kat mane cantik arr...pls bagthu...

Aida78 said...

mimi x jawab lagi huhuhuhu....

Mimy Hamid said...

Aida78 : sorry aida...beli kat jusco scarlet

Aida78 said...

tq mimi coz aida pon big saiz n suke baju labuh mcm mimi pakai ni..yq mimi muaah...

Google