THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 June 2011

Pelaburan STAGE Pemilikan Tetap

Tak citer pun lagi kan apa barang STAGE yang telah menjadi pemilikan tetap...kira hasil rembatan la ni..semendan asik duk citer Stage je...ada gak masih blur gak ni..walau dah berlambak citer mekap Stage sebelum ni..mungkin ada yang terlepas pandang kot..yang tak tau ni meh aku bagitau last calling...kata nya last sales clearance produk STAGE ini akan berakhir pada 14 June 2011..sales menggila ni adalah disebabkan stage akan berubah wajah dari segi packaging nya..macam mana rhopa bentuk nak ubah idak le aku tau...psst nak kepoci ni..dengar kabo..si SA Stage bagitau..ada sales hebat lagi on July ni...memang kasi clear all out la mekap..diorang cakap target sales diorang at least 12k per month..buat sales mengila camni pun lum capai target lagi tau...

Sales kat Stage ni bukan semua benda yang terlibat kasi clear...yang nak di let go kasi jual ialah Lipstick,  Lipgloss, Foundation, Eyeshadow, Eyeliner, Mascara, Eyebrow, Foundation,Concealer, = RM12 sahaja....cuma Blusher (RM58), Eyepallete 6 Shadow (RM135), Two Way Cake (RM135) buy 1 free 1...berbaloi kan....kalau harga sebelum sale nan ado la aku nak jejak Stage ni...time sale  melampau ni harus la kena buat pelaburan mekap kan disamping buat collections..mau nya tak suke tengok mekap banyak...harus la bermekap sakan hover kan....

Yang korang tengok aku beli banyak giler macam hapa tu...bukan untuk aku sorang yer..keje giler la kan..aku beli beratus ratus...aku kan personal shopper kawan kawan..so dapat la collect point sikit....untuk hasil pelaburan membeli mekap di Stage...aku telah membeli 4 batang lipstick (RM48), 1 batang lipgloss (RM12), 6 Color Eyeshadow (RM72)...2 batang eyeliner color putih, dark green (RM24)...1 Liquid Eyeliner Coklat (RM12)..Foundation (RM12), Concelaer Cream (RM12),1 batang Eyebrow coklat (RM8)..dan 2 blusher buy 1 free 1 (RM58)...cer total RM258...fuhhhhhhhhhh rabak poket...itupun aku rasa macam still tak cukup...rasa nak beli satu kedai..dah dah jangan tamak.kang ko makan maggi pulokkk...ok puas hati tak nengok mekap ni..ada rasa nak memiliki jua...so gi la Stage berhampiran yer..




pemilikan mekap milikku...mood teruja je bila nengok


tengok la lagi...lalalalala....kalau muka tak cantik tak tau la nak cakap ngan mekap berlambak gini...


cer kabo terbeli lagi ni..apa benda


kat Stage MV benda alah ni dah habis..Pavi pun sama sold out..kat Tropicana Mall ada pulak...yeayyy ini EYE PRIMER

cer teka baper ?? RM12 je..tu yang rembat,,,,kegunaannya sapu kat mata sebelum pakai eyeshadow...color mata kekal lama dan bertambah outstanding...so total RM258 + RM12= RM270...stopppppp tobat insap jangan jejak Stage lagi wat masa ni






SUDAH CUKUP CUKUP LA TU...CUKUP BULAN MAKAN MEKAP NI



















Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

13 comments:

PinKy MoMMa said...

mimy kat kuantan pun benda alah ni dah x de ko..aku nakkkk nok..
ko x rajin ke nak pegi lagi hakhakhak..aku bank in kan duit ler yang.. ;D

POSH76 said...

aku pun cam tak cukup jer...rasa nak beli lagi

La dOLcE mEa_nAtt said...

sep bek kita jauh....kalo dak nak aje ikut sis p shopin skali..tersampuk la...

SueZ said...

wah semua pakai stage...ouish,...aku nak jd org glamor and mommy hot kena paki stage jugak ni...ikut stail pinky momma...hahahha....

ratusiput said...

aahahaha gila ko nok...byk tu...mmg makan make up je ko bulan ni.frust aku sbb kat jb item tggl koret2...maklumla branch dia satu je kat jb ni.mau tak sme satu jb serang sini je :(

kella said...

amboi mimy! aku nak ko mekap kan aku weh.. nak try berwajah mekap ler...

Gieyana said...

terjebak jugak nok! tp x brani beli byk2 karang x sesuai lak psl my skin susah sket..tp kan dek kerana sale menggila nih, nk pegi lg cr eyeshadow..blusher pon nk gak tp kt Penang nie dh x da lak..

Eri-chan said...

aku mcm suka yg last sekali tu,..hantu betul kau kan menghasut org..tp aku tetapkan iman ni..er..er...goyang2 sikit

Eri-chan said...
This comment has been removed by the author.
InaAchik said...

ko ni bila nak insap nok?!

mimie1678 said...

fuyooo.... banyak giler mekap koooo... jeles haku... den tak sesuai ngn stage nie.... huhu.... sila bermekap2 la... heheheh...

CidaZam said...

mak aiii gila murah... seyes???? tq tq... harus ku terjah!

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...banyaknya makeup mimy...boleh jd mak andam dam..make up kan sy plissss.....:)

Google