THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 June 2011

Kisah Kasut Clearance Cap Henry

Nak beli kasut pun ada alkisah ke?? ada...kalau ko beli tak terancang macam aku ..terjadi la kisah....macam biasa tetiap bulan Uncle Henry akan datang hantar kasut customer...aku hari tu dah tempah 3 pasang....sudah pejam mata pasni takmo tempah lagi...tapi ada gak color dan patern yang aku berkenan...pejam mata rapat rapat yer....tapi semalam tak dapat rapat mata la...hehehe...alasan terbaekk...aku tak tempah pun untuk bulan ni...yang 3 pasang tu pun tak terpakai...beli bercolor color..pakai pun ikut color baju la...hehe ada alasan cari baju baru ikut color kasut...

Citer pasal kasut clearance ni..semalam nya kisah..Uncle Henry datang tunjuk kasut lebihan mau di clearance...ada la dalam 8 pasang...dalam 8 pasang..tu aku tekenan la pulak ngan kasut di bawah ni..hadehhh...tengok tengok...haiyaaa..sudah terjebak...dah la tu pakai ngam ngam size 7....tapi tinggi 2 1/2 inci..hmm tinggi la benor..biasa aku tempah 1 1/2 inci je...erkk..apakah pakai tak bukak bukak ni..??okey uncle henry kasi clearance RM50..kalau tempah harga RM70...hmm memang sah la jadi milikku...simpan di bawah kaki meja sudehh..tinggi tinggi ni pakai dalam opis je...kengkonon bergaya la tu..cehh


sepasang kasut terletak cantik dalam kotak...hati tak keruan...beli sajo clearance

kasut ni aku berkenan patern nya...material jeans hitam ...tumit 2 1/2 inci..tinggi tuuuuu...


dari pandangan sisi tepi...huyoooooo takut tinggi tuuuuuu...aku pakai dalam opis je la..


opcos la cap Henry....malas dah nak beli luar...tempah sajo..tapi ni tak tempah clearance punyee...




 NAK TEMPAH CALL UNCLE HENRY - 016-2868236...BOLEH WALK IN PEJABAT KE PEJABAT







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

mrs.spicy said...

huhu..best ke pakai babe. suke beno ko memborong jenama ni..

cik xxx said...

mimy,

aku kat ofis pakai sliper jepun je.senang bwk masuk toilet.

:D

ratusiput said...

kaler grey matching sme baju nok...berbaloi...

InaAchik said...

bila nk tempah sepasang ni...

Pepel BoNda AmaNi said...

cantik nok...aku suka material tue....

PinKy MoMMa said...

suka kasut ada terbuka kt depan tu ;)
kaler dia pun nice..dia ada web tak mimy..wahhhh jgn aku terjebak lagi dh la ahahaha

Just Call Me Bitt said...

dia ada buat kasut kawin jugak ka??

Eri-chan said...

aku dah lama carik kasut kain jeans...cantik nok.. aku kat opis ada macam2 jenis ketinggian kasut.

Softtouch [Hanim] said...

cntik mimy kasut tu..mcm exclusive je pakai kasut tempah kan...nk jgk!

Ann Ishak said...

ada banyak design ker...menarik ni, boleh cuba. masa pakai selesa kah?!!

Google