THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 June 2011

Macam Pernah Ku Pakai Je :))

Lihat pengantin di bawah (ada sesapa kenal ke?) dan baju nya...hehe...macam pernah ku tengok , lihat dan pakai.....tapi di mana yer...cer korang ingat balik ...kat ner kat ner...ok bagi flashback semula...sama la baju masa aku sanding dulu :))...memang la sama kan...mak andam pun dari yang sama...dari CLEO STUDIO kannn...hehe...aku pun tak kenal sapa si pengantin baru ni...amik dari FB owner CLEO STUDIO...

Sorry ek pada pengantin or kak wawa bukan nak provoke, jeles, benci  ke hapa..tak de makna nya nak negatif..... tapi sangat teruja dan happy sangat....sebab tak sangka baju yang aku design sendiri...dan aku la orang pertama kali yang rasmi pakai...tak sangka pula ada jugak pengantin berkenan ngan baju ini....mesti ikut tema sama ni kan Grey Pink....walaupun bukan baju aku pun...sewa aje...tapi sesungguhnya aku berbangga sangat...kira baju ni lawa gorgeous cantik la kan kan kan....yerla sudah 2 pengantin pakai ni....so pada pengantin di bawah aku ucap kan Selamat Pengantin Baru  :))...baju sanding kita sama la tapi tak serupa walaupun baju memang jenis yang sama ....hehehehe...


versi bertudung

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

versi free hair





SAMA TAPI TAK SERUPA...:))








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

6 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

sama nok...cuma pengantin laki jerk xsama...

cik xxx said...

mimy,

nama pun sewa baju pengantin..sure la lepas ko ada org lain lagi pakai.

kena redhooo tu

hikhik

Eri-chan said...

sama nok...tang gojes or idak je time pakai tuh..sib 2-2 gojes akekekekek

Softtouch [Hanim] said...

betul mimi maknanya bj tu cntiklah...baju tu mmg cntik...

Cik NeyNa said...

me kenal dak nih..
nih ofismate sayer yang laki tu..nih kenduri belah perempuan..wahhh..keciknya dunia kan?? hehehe

GORGEOUS SPUNKY said...

asmlkm kak mimy...sy ada add akak di FB boleh approve tak? i am a silent reader of your blog..salam kenal yer...nama sy di fb...siti normusfiroh halim

Google