THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 June 2011

Tekak Tembolok Nak KFC Di Kala Tengah Malam

Takde aral melintang tetiba hari senin hari tu ...aku terasa nak makan KFC after terjaga jam 1 pagi...hadehhh...apahal lak ...aku nak KFC dari weeknd lagi..tapi terbantut jap sebab kenyang makan benda lain...so wat dek...alih alih leh pulak dah tido terjaga tekak meronta nak KFC time tu jugak....huhuhu...keje giler...terus kejut Encik Awak nak pi KFC...memula dia wat dek...pastu aku macam agak sentap merajuk, menangis weh...apa kes la aku ni...Encik Awak bangun suh aku siap......ahh tak kose la nak siap bagai...tengah malam buta sapa la yang pandang ko kan ..uwekkkk......

Okey misi mencari kehepsi di tengah malam jam 1 pagi...ngeh ngeh..yang banyak ada 24 hour n drive thru MCD sajo...KFC terhad lol...Encik Awak nak pegi yang dekat dekat je...pikir nya pikir teringat KFC 24 jam kat Ampang Park...so kita ke situ aje...aku tak mo drive thru nak makan situ jugak...huiihh giler gedik tul...Encik Awak kalau KFC dia kureng biar MCD lagi ...dia pencinta burger...aku pencinta ayam..walaupun takut ayam...uhuhuh...ahh aku tak kisah yang penting tekak tembolok terisi KFC...masa order tu..aku amik Snack Plate la..tetiba Encik Awak pun order gak..eh eh...kata tak mo makan ...konon diet....pelik pelik...biarkan la...rupanya dia takut bini dia tak cukup 2 ketul ayam...set burger Zinger bini dia punya daaaaaaa...pandai laki tau taste binik kuat makan...errrrrr..


nasib KFC Ampang Park 24 hours tau..kalau takk menangiss aku...huuhuh

kaunter dah tutup tapi wat muka seposen selamba je nak bayor kat situ....


muka selenge baru bangun tido nak KFC  jam 1 pagi...hehe...keje giler...


hamboi meriah nya macam makan siang lak kan...tak sedar lemak berjoget..


makan KFC hati senang tido pun lena...hhehehe...esok nak keje oiiiiiiii...cepat makan

snack plate idaman ku...konon nak makan sangat kan...makan seketul je...kenyang la pulak...ketamakan sudah melanda...tapau aje la..buat bekpes esoknya

sudah tak larat menikmati....tapi terpaksa buat buat makan...kang kena sound tepek orang depan aku

tima kasih Encik Awak...walaupun terpaksa je teman bini ke KFC pastu kena bayor kan pulak lagi tu...isk isk...takpelah bukan selalu ...



dan akhirnya makanan itu telah ditapau untuk bekpes esok pagi nya...pulang jam 2.30 pagi...sambung tido balik...








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

Just Call Me Bitt said...

aduhai nokkkksss tergelak haku baca pergi terjah kfc pukul1 pagi gituw....mimpi sama ehhhhh....balik terus tido? perghh mengigau nehhh...tapi bagus meh bg tahu kfc mana nak cari jam 1 pagi tu mana tau esok2 boleh sahur awal teringin carik kfc kannn

ratusiput said...

nok ko peknen lg ye nok...kalau betul tahniah.jaga diri bebaik tau.jgn lasak2 sgt.sbb kalau teringin nk mkn mende tak nyempat2 ni time ngandung je nok.ble jd berjurai2 air mata kalau tak dpt tu jam gak :)

mamyharraz said...

skrg 2.30am terus terasa lapar tgk snak plate tu =P tp pasang niat jelah nak mkn sbb takde sapa nak melayan :(

suwittnya husben dia temankan pegi kfc tetengah mlm :)

Zallyna said...

citer pasal KFC aku teringat ayam KFC aku kene ragut dek pengemis jalanan kat KFC 24jam kat Jln Raja Laut...hahahah!!! ingat nak ragut wallet atas meja, rupanya ragut drumstik dlm pinggan.....

rina mazlan said...

ish besar2 ayam.. kawasan umah aku kfc ayam kenit2 je dia bagi.. coi.

Nadine said...

hihi, u n megat sama mcm i n fadzil. i suka KFC, dia suka McD. Nasib Faaz ikut I suka KFC, jadi I slalu menang la skang compared baru2 kawen dulu..hehehe

cik xxx said...

mimy,

meh aku tambah.. lemak berjoget, lemak tersembul, nafsu syaitonirajimm, lagi mau ikut ka?

waduh, babe... cepat cepat la simpati diri. aku syg ko sebab tu aku cakap nie.

ko comel babe.nice personality lagi. klu ko diet sikit lagi ko comel.

peace no war,

La dOLcE mEa_nAtt said...

kak mimy buat lawak yer di pagi hari ni...

Eri-chan said...

nasib megat ble layan ko punya permintaan tu kan nok...siap banje ko lagii..

Softtouch [Hanim] said...

baiknya suami mimy...sporting sgt.dah lah tgh tido tp sbbkan isteri dah ngidam sanggup bangun....bestlah!

Pepel BoNda AmaNi said...

klu en shukri kena tunggu aku ngidam la nok..baru dia nak layan aku gitu...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa sentap...

Google