THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 June 2011

Tetamu Lain Ajak Ke STAGE Tropicana Mall Pulak

Kejadian di hari yang sama hari gak ngan tetamu kelaparan sudah mau pulang...tetiba ada orang bagi salam...eh tetamu lagi ke?? tengok luar pintu...geng G19 aku si Melor datang ngan adik nya Wawa...masuk kejap pelawa makan takmo...tetiba je sound nak ajak pi STAGE...huwaaaaaaaaa...insappp takmo la rasa nya pegi jejak lagi...mau kang terbeli lagi...Si Melor kemain beria ia ngajak..jom la jom la...hari tu ke Stage MV aku dah jadi personal shopper nya...kali ni dia lak nak terjah sendiri...alahai kesian la pulak...tengok jam dah kul 6.00 ptg...Encik Awak galak main game-ing...aku suh Melor tanya laki aku bagi keluar ke tak?? Encik Awak on bagi green light bagi izin kuar tapi takleh balik lewat sangat sebelum kul 9 malam......hehehe..senyum simpul aku....yeay leh kuar...

Dan perjalanan kita ke STAGE TROPICANA MALL...tup tup teringat fizan gak..nak jejak Stage...terus ar calling ngajak together...kali ni menjejak ke area Tropicana Mall...diorang semua tak mo jejak Mid Valley..mau nya susah parking...Tropicana Mall first time la aku jejak shopping mall sini...Tropicana Mall ni area Damansara ...memang tak familar pun...tapi tak nak tempat ramai orang so ke sini la...walau tak ramai orang ke sini tapi parking very the pack....apa ada di sini?? macam soping mall lain ada kedai la..tapi kalau untuk nak makan memang tak sesuai...tak baper menarik la pada mata aku...makanan tak familiar...most race yang datang adalah chinese...


kami bertiga nak menjejak STAGE Tropicana Mall


Sempat benti nak snap gambar untuk menunjukkan muka keterujaan nak ke STAGE..hehe

 Sampai je terus attack mana floor STAGE...nun di atas Tingkat 2 kot...snap dari kedai BODY SHOP..sempat menyinggah sini tengah sale mengila kan

Berada di STAGE Tropicana Mall..kecik sikit berbanding outlet lain..Pavi dan MV

nampak cermin bosar mula la merapu nak snap muka sendiri..saje nak tayang mekap sendiri dari umah by STAGE...ko ingat ko cantikkkkkkkkkkk

Sila belek apa yang patut dulu yer...SA situ tengah sibuk touch up orang...aku jadi SA diorang jap..hehe Duta Stage kann..lalala

Aik pilih gak ke?? kata tobat dan insapppp..ngeh ngeh..duta Stage tengah jadi SA ni

jangan pilih pilih kang terberkenan habisssssss rabak poketto

Sibuk nak pilihkan Melor la..tak tau color apa nak...yang jenguk tu SA Sabrina baru setel touch up orang...she nice gak

mana cantik ekkkkkkkkk....tolong tolong....melor ko punye aku kena conteng tangan ke

sampai tak perasan kamera sibuk membelek...

berposing dalam STAGE Tropicana Mall..kecik aje..situ je la ruang nya

tetamu yang berjaya mengajak aku keluar..Melor + Fizan + Adik Melor, Wawa..syabas beteh

us with SA Sabrina yang sporting gak melayan...macam kawan lak

Masa untuk membayor...pemborong terbesar si tudung biru tu la..kemain kannn

sessi membayor....aku pun terbeli satu barang....si Anis sempat mengirim jugak tu..

3 bil sudah dibukak...cer kira cer kira...sapa paling banyak beli...yang penting collect point nama mak okeyyyy...sukeeeee

Fizan telah ebrjaya memiliki barang mekap STAGE...puas hati kan...dah pasni tak payah kirim...pakai barang ko puas puas yer..hehe

ini apa...alamak sudah terbeli la itu hari.....kan ku bilang jangan bawa aku ke STAGE...konpom beli satu pun jadi la...




STOP KEJAP PI MEMANA STAGE...POKET MACAM AIR JE..NGERII








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

La dOLcE mEa_nAtt said...

sales ni smpai bila je sis?

ratusiput said...

perghhhhhhhhh aku igt habis dah...ade lagi tu...si anis tu nak bukak kedai stage ke apa kt umah dia...ehehe..

mamyharraz said...

baca dr blog mimi sy tau stage ada sale..hehe sudahnya dok lah berulang ke stage stage stageeeeeee ;)

cik xxx said...

mimy,

ada eyebrow kaler coklat tak. bape harga? maleh nak usha sana.

PinKy MoMMa said...

sampai 14th june wah tlg jawab kan ahahaha ;p

mimy oiii tak abis sawan lagi ke hukhukhuk..mak terkinja2 kat sini nok lalala~

CidaZam said...

beb! adoii ko ni... banyak sangat entry pasal stage ni... aku tetiba mcm terminat plak... ayooo... range price ko tak pernah cerita. Ada ke? dah alang2 promote ko jadi duta stage la... promote harge... heheh

nety hartaty said...

sis...banyak lagi ke barangnye wlpn da nak abes sale?ke tinggal sisa2 je?

Eri-chan said...

hantu kan..kalau aku tak pergi patho mlm tu harus aku ikut ko..ahahahhaha..giler..laaaaa

Google