THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 June 2011

Bulan June dan Walimatulurus Perantin Adik Manis Muda Belia

Cuti sekolah je memang ada je undangan yang aku terima...walau tak banyak ..tapi setiap minggu tu memang pegi la kalau sempat..tak sempat pun bagi sempat gak...yang dekat dekat sempat la.kalau jauh...tengok keadaan dan masa la yer...kalau tak pergi tu maaf la aku kirim hadiah sajo...aku pasan ni..umur dah menginjak ni...kurang sikit la kenduri kawen aku terima...kalau dulu time umur 20 an tu..peh kemain sana sini orang jemput makan nasi minyak..sekarang jemputan anak cuku jambul aqiqah la banyak ..apakah?? hehe yer sekarang musim adik adik manis muda belia nak kawen...ok tetiba akak rasa sedar diri pulak...ingat kan muda lagi sebab baru tahun lepas kawen kan..hukhuk...eh kira muda gak la..masih di ambang hujung 20an..hokeh hamik la...takmo kalah kann...kuang kuang...wedding walimatulurus jun ni pun ada kaitan ngan  adik manis muda belia. kawen...tak kisah la..kawan buka kira umur...kannn


Sharina Wedding (opismatte)

Majlis berlangsung 5 Jun hari Ahad kat Dewan Komuniti Manjalara Kepong...aku pun sampai agak lewat dalam kul 2.30..majlis pun dah lengang..sampai je pengantin tengah bergambar family...kita makan dulu..perut lapar giler ...aku suka lauk catering ni..lupa lak nama tapi ingat kat sg penchala je la...alamak lupa lak nak snap gambar...kelaparan melampau...semua sedap belaka...sampai balik aku asik duk teringat kesedapan nasi minyak tu...Perantin on that day pakai Off White..tema majlis biru turqoise...tengok dari jauh je la..pengantin sibuk bergambar kann...cantik je Sharina ...dia memang lawa pun...dah jadi perantin super lawa...to Sharina dan Hubby ..Selamat Pengantin Baru dan selamat menempuh dunia baru :))


kad undangan kena bawa bersama untuk ke destinasi..kang sesat payah dah la papago gps takde

mekap lite lite je...dah lewat ke majlis...

hiasan bunga atas meja...comel je

pelamin singgah sana ber tema biru putih..oh indahh

door gift pasu angsa ala vantage...sukee..skrang gi majlis dapat dua gift yer...tu yang best....hehehe...

desert on that day...talam ubi dan karamel...terus makan dalam kete...sedappppppp

dah makan nak jumpa perantin jap...belum pape mari kita gelak tawa dulu


sekeping dua gambo bersama perantin baru Sharina buat kenang kenangan...hubby nya sibuk bergambar gak sana sini...selamat pengantin baru sharina dan hubby




Liyana Wedding (adik Baizura GXIXG)

Wedding si budak ana ni kalau tak pegi memang le tak patut..aku kawan baik ngan kakak nya Baizura..geng GXIXG ku jua....lagipun Ana aku dah kenal since dia kecik kecik lagi ...tup tup dah nak kawen...kan aku cakap turn adik manis muda belia wedding...Wedding ni diorang buat gak cukur jambul sekali untuk baby girl Bai...so sekali datang la kan makan kenduri.....kenduri buat kat umah Bai je kat Taman Batu Muda...senang la nak gi...bukan aku sorang je menjengah..leh dikatakan ada gak bebudak GXIXG lain datang...tengok kan aku cakap...kitaorang kepingin makan nasi minyak...hehehe..tak kira la adik nya ke abang nya..jemput datang aje...janji kenal...tak kenal segan ar kann..Untuk Liyana Dan Aqemal...Kak Mimy ucapkan..Selamat Pengantin Baru yer....pasni tambah ahli baru..hehe Insya Allah..


makeover yang hover before majlis...lisptick merah jadi percubaan...

Pengantin baru dah berjalan jalan sudeh...sudah habis bersanding kannnnn


Tuan rumah aka kakak pengantin pompuan merangkap kawan baik ku Baizuradam princess kecik nya..mata sakit ada hati buka spek kan..woii berjangkit la

sapa punya majlis cukup jambul ni..anak si Nifah lak dah terbuai buai...habis la mama papa dia mana nak cari buai pasni

tengok damia...angkat je buai terus nangis...haloo kawan ku Nifah dah ada baby yer...ingat tak dia dalam blog ni kan aku pernah pasal dia tunang, kawen...kejap ada damia...

sebahagian akak akak geng GXIXG yang datang...hamboii meriah kann...tak sabo nak gi majlis kenduri sebenar geng yang 2 orang lagi...cepat cepat nak makan nasi minyak kawen..kedai mamak nya tak best...feel lain...hehehe



NEXT CUTI SEKOLAH BULAN 8 KAN..ADA KENDURI KAWEN KAH?? LEPAS RAYA BANYAK KOT..









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Zallyna said...

sekarang aku pun byk jemputan kenduri adik2 kwn...kwn semua dah habes kawen....

ratusiput said...

cuti skolah mmg puas mkn ns myk...bulan bz gak utk aku.skang masa utk cas tenaga balik :)

liyana said...

mgu depan dtg wed sy ye kak.. hehe

cik xxx said...

mimy,

babe, untuk wedding aku. ko free kan jadual bulan 12 tahun tak tau bile..

heheh

Just Call Me Bitt said...

betul betul betul...hehehe nice combination color mehh

Mia-Ina said...

tu dia edisi kenduri ..sakan kak mimy..same la mia gak

Softtouch [Hanim] said...

wa mimy meriah ngan jemputan....bln 8 kan puasa..mgkin lepas raya byk kot kenduri kawin..

Pepel BoNda AmaNi said...

bulan 8 posa nok..kenduri kawen mende...huhuhuhhu..aku ngidam nasi kenduri jugekkkkkkkkkkkkkkk

Ann Ishak said...

apa2 pung baju merah mu meneerujakan mataku

Google