THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 June 2011

Hadiah Kahwen Berkurun Lama Dari Kaseh :))

Berkurun lama ku menanti hadiah ini....hehehe ceh macam mengharap benar....actullay hadiah ni dah baper kali si Kaseh asik uar uar kan nak bagi...hari wedding aku dia tak dapat datang demam...so after tu mulalah nak buat perjanjian bersama untuk dating...tapi asik je tak sempat ..tak de masa...eh bukan dia tapi aku...sorry Kaseh kalau tak sempat kita nak berdating...lama kan ko tunggu nak dating ngan aku..dari bulan 12 sampai lah sekarang ...tak dapek juga....aku pun masih simpan lagi doorgift anyaman untuk si kaseh

Akhirnya kami ketemu jua masa nengok Baby Eryn...yeah janji temu hampir tercapai...takpelah nok kaseh..walau kita tak sempat dating...tapi kita jumpa jugak kan..agak lambat juga...6 bulan camtu...yang penting ko tak lupa aku kan...ngan hadiah ko sekali...opsss...pastu doorgift anyaman ku jugak..kan kan ...dan hadiah yang berkurun lama setelah 6 bulan kawen pun diterima...roger...okey mari kita bukak...terima kasih buat kaseh...tak kisah la apa hadiah ko bagi ...aku suka je..jangan risau yer...


bungkusan masih elok ni lah yang dia snap kat aku sejak bulan 12 tu dari asik nak jumpe asik tak jadi

beserta kad kawen aku pun ko simpan yer kaseh...sian memang nak sangat pegi tapi demam....ucapan pun tulis kat atas kad

ada apa dalam kotak.....jom rentap kasi bukak


oh OMG...suke suke...hadiah jam ala ala vantage....cantekkkkkkkk!!!

 berposing bersama jam baru untuk hiasan umah baru nanti la...ntah bileee...ngeeeeeeeeeee..abaikan muka tak sudah itu..hehe




 Cik XXX kita lum dating lagi ni..camno..hehehe








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

mamyharraz said...

wahh cantikkk jam..

lama nak dpt pun takpe sbb memang lawa hadiah tu

PinKy MoMMa said...

yg pasti jam itu sgt cun okeh..

hadiah kawin ku pun tak buka ni nok..letak bawah katil hahahaha..
umah tak cukup space..

cik xxx said...

mimy,

hah, tau takpe.. aku takde keta nak pi umah ko..

klu2 pi Jusco tu roger ar aku..

kalau free boleh aku serang ko bersama megat..

sediakan papa john tuk aku :p

erin zuraini said...

comel gilak la jam tue sis...kompom tambah berseri umah nnti...hohoho ^_^

Pepel BoNda AmaNi said...

cantikkkkkkkkkkkkkk la nok...

ratusiput said...

aku nk kawin lg skali la camni :)

.:Mrs. Engineer:. said...

cantik lh jam tu... :)

Mia-Ina said...

cite pls hadiah kahwin, arini pun mia dpt gift lg....jeles nmpk jam lawa la

Just Call Me Bitt said...

perghhh memang cantik...saya suka color2 putih nihh jugak tak kesah style ape hehe alamak lepas tengok jam mimy sampai sekarang pon saya masih tak gantung jam dlm rumah lagi daaaaaa adehhh

Softtouch [Hanim] said...

cntiknya jam tu..ala2 english lagi....

Ann Ishak said...

cantik jam tuh...jeles mak tau

Google