THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 June 2011

APA PUN TAK BOLEH

- HILANG MOOD...JIWA KACAU, PERASAAN KECAMUK...FIKIRAN SERABUT....HATI SEMAKIN KECIK WALAUPUN BADAN BESAR...YA AMPUN BANYAK NYA DUGAAN...DARI PAGI MATA KANAN ASIK BERGERAK....TANDA NYA APA ??...MAAFKAN DAKU...APA PUN TAK BOLEH-


 



**ADA MASALAH JE .KALAU AYAT GINI KUAR KONPOM ORANG COP PROBLEM RUMAH TANGGA...TAK SEMESTINYA HOKEH....TIPIKAL MANUSIA KAN...HMMM

9 comments:

Zallyna said...

mkn berselera tak????
klu masih ada selera....kira dlm kategori ok lagi...heheheheh

PinKy MoMMa said...

relax nok..tarik nafassss ;)

ratusiput said...

takpe nok...amik masa bertenang...yg pntg jgn tutup blog wokeh!

cik xxx said...

mimy,

klu ko ada problem buat mcm aku layan eskrim or chocolate..

confirm, otak clear jap..
pastu solution dtg mencurah curah

kella said...

tak aku tak terfikir lak masalah rumah tangga...

apa pun, ko take care ya.. istighfar banyak banyak...

InaAchik said...

memang APA PUN TAK BOLEH...

sabar k...

Softtouch [Hanim] said...

sabar ye mimi...betul kdg2 org salah faham..tu sbb kdg2 sy terus je bg tau bkn masalah rumah tangga...:)

mrs.spicy said...

memang!

ape pon tak boleh derang ni kah

sabo yer~

Just Call Me Bitt said...

chill out dear...saya kalo dpt mata berkenyit2 dah ada negatif thinking jugak tapi nok mata kanan hokeyy mana ada benda2 yg negatif berlaku...mata kanan tu rindu nak jumpa org lama tak jumpa mehhh...hehe tapi kalo mata kiri menyangkit terpaksa la ku beryoga ambik mood jugak...huhhh

Google