THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 June 2011

Sampul Surat Ku Terima Mengejutkan...Jeng Jeng

Posto posto semalam pos laju sampai bikin tergezut je...dah la dalam sampul surat ...tetiba je...nasib bukan dari urusan seri paduka baginda...aku lak buat masa ni memang tak de soping online ...rileks dulu...giler la online...selagi nampak cantik semua nak...sudah stop...ok kita kasi buka dulu apa ada dalam sampul surat ini..jeng jeng


sampul surat rakus aku bukak ngan rentap...pos ke opis gitu
dan sekali keluar ini daa....oh from NEENA ANUAR rupanya....give away apakah ini

owh baru ku ingat contest teka beg kot...agaknya ..takpe tak kisah..dapt keychain BALI

with luv Neena Anuar...i like...rasa macam pernah dapat dulu ...yer ker

yer bebeh...ada dua ...dapat sekali lagi...takpe takde hal punya...Encik Teman nya tangan aku dapat ini

mari kita saling bergantungan...i like...

keychain yang orang bagi telah selamat aku gantung buat perhiasan...ada sesapa lagi mau bagi...sila sila tak rugi punye bagi akusebab aku simpan tau...huhuhu



TERIMA KASIH NEENA ANUAR..HADIAH MU KU KENANG






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

pehhhhh tersusun rapi nok...keychain ko....

La dOLcE mEa_nAtt said...

mak ai banyak giler souvenir...kami pun rasa nak bagi kat kak mimy 1 souvenir dari penang nak x???

mamyharraz said...

banyaknya mimy kumpul keychain..

NeenaAnuar said...

hehe.. tu lah tu.. si nuar dok wat cabutan bertuah.. tak sangka lak ko dpt lagi sekali keychain itu.. takpe la.. kire pair keychain dari aku.. satu pasangan gituu.. just like NeenaAnuar and MimyMegat! hehehe.. :D

ratusiput said...

wah bnyk hadiah2 ko nok...tu sme member blog yg bg ke???

Just Call Me Bitt said...

wahhh manyak...i kumpul pastu pakai akekekeke

cik xxx said...

mimy,

keychain ko simpan byk2 kang sat gi ada la tu curik.. ko jgn jadi camtu lak. yg kes umah pecah masuk tu.

pandai plk ko teka gloria jean celah mana. Big c la sgt. belum tentu aku dpt keje tu. tapi klu aku dpt wah wah wah.. berjalan seiringan aku ngn maria tunku sabri lar. sebab ofs dia sebelah (bakal)ofs aku.

berangan je la kejenya..

mekchu said...

sampul tu mekchu baru dapat hari ni.. mekchu dapat cap. ngeeeee... mmg teruja sbb dah lupa psl giveaway tu..

InaAchik said...

kalo dua rasa banyak, bak meh seketul kat aku! hehehee

Softtouch [Hanim] said...

byknya keychain awk mimy...sy pun mesti dpt tu..sbb sy pun menag jgk...:)

Ann Ishak said...

dah ko kata 2, meh sini campak kat haku 1

Google