THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 August 2009

Tanpamu Aku Capek Dong

Di bulan pose ni faham-faham le dah la tak makan seharian..berlapar….siang tu gi keje pulak..mula lah tak bertenaga..rhopa pun dah mcm hapa…monyok je….perut sibuk dondang sayang…pose pun pose gak beb..otak badan kena kasi cargas.. tak payah citer orang lain la…contoh terdekat aku ni haa..siang tu ngantuk je ..dah lah mmg kuat tido..kalau tak bulan pose pun time lunch mmg surau tu pot aku buat taik mata la..ini kan pulak bulan pose…peh siap bawa selimut bantal sumer la..bersusun semua untuk sesi baring, tido dan makan pada yang cuti kecemasan maaaaaa…
So aku decide nak cari satu supplement untuk kasi supaya cargas tangkas pantas…senang nk wat keje despatch gak…wakakaka..yer ar ke hulu ke hilir round satu menara sampai tingkat 55 tau..penat jalan weh sambil nak tunggu lif tu..dulu aku try HERBALIFE..mahal dek non…seyes habis macam berkira je nak beli balik…..finally aku jumpa satu organic drinking..sodap pun sodap..ini dia dari product Melilea perisa APPLE ORCHARD…pehhhhh…rasa masam epal hijau tu….lagi plak harga berbaloi-baloi…caya tak satu botol tu RM49 (400gm)…kira reasonable lagi la dari satu produk yg disebut di atas..from US gak beb…lagipun musim H1N1 ni katanya sesuai amik vitamin C lebih..seseuwai bonar dah ni..

Selain tu aku yang badan 3G ni time bulan pose ni la sesuai nak reduce weight..**ayat setiap tahun gini beb**..mana la tau supplement ni boleh membantu gak yer dak…tak kisah la janji mak dah tertarik menarik ngan air ni…sehari tak minum yang tak bererti je…tanpamu aku capek dong !! statement dah kena mandrem ni..oh apakah??



PS : ini bukan ayat perayu dari seorang pengedar yer...aku hanya pembeli yang berpuas hati...just sharing je bebeh










10 comments:

Real Woman said...

asal ada benda yg boleh kasi reduce weight, mak la org pertama yg akan terkinja-kinja pi beli.betul ke ubat ni power beb? sedap ke rasa dia? (wah..nak yg sodap ajo!)

POSH76 said...

beb kalu betul bagus aku pun nak try gak...pantang dgr leh kurus...hehe

tHEoNeANDoNLy said...

o mimi amek ni.. patut la vass

yaya said...

nak beli katne? nak try...

Emynz said...

ahhh perasa apple..i loike....tapi aku kan kalo air tu warne ijau mesti aku terbayang spirulina...rase tanah ok. cam gile kan hahahaha

Mimy Hamid said...

Real Woman : tak pasti la power ke tak..tapi air dia sgt sedapppp

POSH76 : bagus tuk kurus aku tak tau..tapi air dia best la

tHEoNeANDoNLy : gedebassss debushh

yaya : tak tau ar..ni pun kirim kt org..try buka website

Emynz : yup apple in da house...sgt sedap..jernih je air nya..bkn kolor hijau ni bkn spirulina lol.

eKiN said...

ala...cerdas ke???minum xminum sme je...jtuh terpelecok gak dlm toilet...haha..lau dh capek, capek gak...wek!! ;)

:: || Mrs. Izwan || :: said...

mimy haku pon minom benda alah ni dulu. Biasalah jenis hangat2 tahi itik. Minom pastu benti pastu minom. Ni tgk ko minom ni, harus kang buka aku bancuh balik. Ada 2 botol ni hah dr dulu tak abis2. Hampehhh!

Eri-chan said...

belasah je ubat ek...
tp kan mi, kalau nak kurus amik supplement je tak cukup, kena gak jalan2 at least 1-2km daily, -aku dah lama tak jln kaki sejak ade keta sebab tu la aku meng"pear"kan diri..
aku nak try teh detox la..tak kuasa tgk perut muncit

Mimy Hamid said...

eKiN : itu kes lain..tak de kena mengena adik ku yg sengal

:: || Mrs. Izwan || :: jom minum balikkkk....sedap la air ni..sgt bestttttttt

Eri-chan : ini supplement..sedap weh..meh aku bg ko try rasa...kang tak cukup aku nya plak

Google