THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 August 2009

Melawat dan Merawat dalam Kekwat..

^^Updates^^ :
Anonymous said...
Dear all.. i la pesakit nyer... skrg ni luka2 dah kering tp badan dah start sengal2... arini baru pas mengurut badan.... masalah skrg kaki ku bengkak smp ke betis, mcm kaki org nk bsalin dah..ehehhe tp mmg sakit beb.... neway, thank u for all d wishes.. mudah2 cepat hilang sakit2 ni.. 4 my best frens limy d vouge... love u toooo..muahhhh jan GxixG



Hari tu kan mak ada post entry pasal Jan GXIXG eksiden…Alhamdulillah dia selamat..dah balik umah pun…kaget dong mak kejap yer la..dengar eksiden ni…ishhh sgt takut le bab eksiden ni… tergezut nya pasal bikin kepala mak leh JAMMED kejap… aku dari hari ke hari nak melawat tak nyempat…padahal seTaman jekkk….pulak dlm minggu tu sibuk stayback…jadi di kesempatan weekend sabtu tu ..curi masa lah gi kejap..dekat je dalam 20 tapak jalan dah sampai… mak PROPA je..padahal mak gi naik keta si masrina..hahaha…hapa ek mak nk story ni?? citer bergambo nak?? Jom tengok jom…



Ini adalah pesakitnya…senyum…harus la kan…makcik ni sakit tetap pose…itu mak sayang tu..kawan mak semua mmg ginikkk…tak pe yang pntg leh senyum tu dah kira ok la tu..lapang dada mak yang lebar ni…aku pose tunjuk peha pasal !!..cakap byk nnt aku hempap…haiyooo choy yaaaa sgt besau leeeeee


Mak telah diminta menjadi jururawat yang tak baper rawat la..merawan lagi ada…panik the disko la kejap….mak mana lol reti nak membalut…mmg failed..ptt tak lepas nak jadi jururawat…yg si pesakit jan tu sempat ko ek wat pis pis kacang pis..ko tak tau aku nk start balut punylah ngeri…balut bukak sudahnya tak jadikkkk



Si pesakit ni tak habis lagi ngan pis lagikkkkk..tu dia haaa mak sampi terkangkang duk hadap nak balut2 yang sampai kesudah tak jadikkkk…last2 emak si masrina yang balutkan…**makcik mmg hebatlaaaaa**…tapi biasalah kan aku hipokrit gedik ..posing kenalah nampak nampak real bebeh…gambo tu kengkonon mak hebat la merawat tapi kekwat lebih…


Tu dia makcik sorang ni si jan bercerita peristiwa tragis yg menimpa penuh dengan gaya..siap aksi tangan…aku duk dengar terlopong nganga jap…nasib tak masuk lalat dalam mulut....tak pe yang pntg dia selamat tau…sayang dia …muahhhhh..luka tu aihh mengerikan…ini baru bikin nanah lollllll



Ok last last …mak dah nak balik…pose kekwat dari kami….opss abaikan lengan besar gajah aku tu..cakap byk kang aku sekali hentak je..hhuuhuh…apa kes si jan nunjuk tangan dia tu…ada makna ke…macam nak bagitau cincin di jari masih kosong… ** I am single**...pasni harus aku kena mau kena amaran tsunami lempangan dari makcik ni…PANG !!! huhuhu mak takut okeyyy..tak pasal2 mak tumbuk la kaki ko kan nyah…weh mak ngeri la tgk luka ko tu…tak sanggup…pasni hati2 yerk di jalan raya..utk uolls gak…



LOVE BEBEH

11 comments:

Nadine said...

caringnya mimy. bertuah jan ade kawan cam mimy ;)

Anonymous said...

yup nadine..
1 dlm sejuta mimy ni..
ehehehhe...

tQ 4 coming mimy n mas...
slain kecederaan yg ada ni, mmg semangat kt pon hilang sama..
mane kwn2 yg memberi sokongan tu i really appreciate that...walaupon xdpt hadir n doa pon cukup..
ehehhehe...

mie...
yg jari kosong tu, mak tak sengaja nk tunjuk kosong.. tp mmg kosong...
wakakakaka...

adeh.. adeh... den xleh nk gelak lbh kang kat rib kiri ni pon sakit...

beb, smlm 3R buat isu g bcuti ngan kwn2.. mcm2 pael nyer... mujur sgt kwn2 ku tak byk peal n kt bcuti 1 kepala...

miss so much holiday kat kk...

adios...
muahhhhhhhhhhhh

jan GxixG

Mimy Hamid said...

Nadine : jawapan telah dijawab oleh pesakit..huhu..

Anonymous JAN GXIXG : semangat semangat!!..ni ada pasni aku buat entry pasal KK dlm blog ni..

Emynz said...

lol tetibe aku gelak geguling tebayang ko jadi nurse pastu org sume takut jek kene penumbuk ko.imaginasi x hengat.Nurse garang yg sexy,aww i loike. *matilah lesbian*

get well soon for ur friend.

Mimy Hamid said...

Emynz : tak der ciri2 jururawat..ada yang kena hentak hempuk kan...hahaha..tapi jerawat banyak ...nk lesbo ngna mak ke..comolot sekalik...*no no*

yaya said...

wow, best la kawan2 u dapat kawan macam u.

Mimy Hamid said...

yaya : isk tak best la..tak reti jadi jururawat...hehe

kella said...

hmm.. ko ni caring daring la daling! bagus..bagus..
btuah jadi kawan ko! boleh jd jururawat peribadi nih! hehehe

Mimy Hamid said...

kella : caring pebenda posing hipokrit je tu..eheh

Eri-chan said...

aish..bab2 eksiden ni ngeri lol...aku takle hadapi lagi dah..

Mimy Hamid said...

kella : caring pebenda posing hipokrit je tu..eheh

Eri-chan : tu ar happen ko adik ko ek..hati2

Google