THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 August 2009

Ber "SUBWAY" lah Pulok Sebelum Puasa

Akhirnya dapat gak aku makan SUBWAY b4 nak pose ni…beb meroyan nengok blog si Aireen asyik gi makan SUBWAY je…aku pun nak gak…postponed je..pastu ada certain tempat aku gi takder…macam2 tau je aku kempunan..as usual hari jumaat hari makan besar …Aishah & Haliana ajak cr makan ..laju je aku cakap SUBWAY nak...apalagi follow me jom…lapar nya pasal kan….jalan KL Sentral lagi ke?? Oh tidak kali ni kat Bangsar…..peh ni yang rasa mak nak tangkap leleh kempunan nya pasal kan..esoknya nak pose tau…Haliana bawa kamera yer uolls..semestinya la mak tak malu conquer kamera dia snap sana sini…heheeh..kalah tuan badan….sori mak kalau dh jumpa kamera lupa diri,daratan semua la…citer bergambo yok…tengok2 ni kang ada yang buka pose plak pasni…jangan uolsss…mak tak relaaaa….


*ini SUBWAY BANGSAR, JALAN TELAWI…parking cam susah skit..penuh je…agak sesak la sini..tp tak pe Haliana drive..aku penumpang tumpang je…seronok la weh sesekali duk seat belakang..mcm bos plak
*aku sangat pemalas berat montot telah mendera ibu mengandung & adik Iqa untuk mengorder…eh takpe aku leh jadi photographer diorg tak le muka aku je dalam blog ni kan..Aishah cute nya perut dah besor la…sian tau kena bawa Rotii Subway….tak guna tul pompuan pegang kamera tu…Haliana & Iqa bawa air…aku ?? menyaksikan dari kejauhan menunggu makan sampai…ngeh ngeh
* ni ha roti idaman aku dah dapat ni….sekarang ni pun aku telan air liur lagi…sumpah sgt sedap weh…aku suka sangat…berbaloi baloi...harga range set dalam RM7.50-12.90 dapat free air…no. TAX roti dia besor yerkk…oklah pas makan giler kejap sbb sedap..hahaah..tak caya ?? ha nnt tgk..aku hr tu amik set no.12 ..TURKEY HAM..Bismillah terus lahap..
* tak caya ek mak giler kejap..tu ha tgk muka tak sudah dapat makan..bersemangat waja menghabiskan roti..mana tak giler…dpn kamera pun nk posing..layankan je pompuan ni…haru skit sebab lepaskan kempunan …eheheh..yang pntg tangan itu menunjukkan BAEK PUNYAAAAAAAA… kekenyangan yang tak sudah
*kami dating berempat uollss…sesuwai gitu mengikut bentuk badan….hahaha..Aishah ngan Haliana..ibu mengandung mesti ikut..makan tak tolak …alasan makan untuk berdua..tak gitu…aku & iqa lak..ni yang konpius makan utk berdua gak ke?? Heheh..yg pasti aku tu macam yer je…tgk body la kan…ahahah..muka semangat zat besi la sangatttttttt…
* last but not least…snap syok sendiri…harap maklum la kalau ada muka sipi tempias yg tak nampak muka,hidung,kepala ke apa..gitulah rupa snap tak dijangka kan…yg pntg pompuan free hair muka pipi bolat tu ada je nampak kan…gila kose laa

* nak gambo perfecto haruslah buat muka tak tahu malu..minta tolong snap..pemangsa nya hari itu budak cashier SUBWAY…dia sporting ok..sanggup snap sampai 2 position untuk menampakan wajah kesayangan ramai ni....Thanks yer akak or adik *aku tak tau umur** yg mulut bising itu…gambo agak kuning2 romantik daaa sesuai ngan jiwa semua kitaorg yg SUBWAY …huhu











16 comments:

Liyanaroxx said...

kak mimy nih!!!aduhai..pagi2 bukak blog nih dah ada entry makanan...SUBWAY plak tuh!!!MY PEVERET TAU!!!huwaaaaa!!!=)

aLeesha said...

mimy! we shud do this more often.. hehe.. pas i balik maternity ye kak.. :P

TinTaDariHaTi said...

Byk entri psl mknan... Nsib baik iman kuat lg.. Kalo tak, batal pose aku.. Hehehe...

kella said...

haa... ini lagi satu orang citer pasal subway!! ya ampun..

p/s- weh, ko nampak vouge la ngan pesen rambut camtu! ikat ambut camtu! selalu nmpak lepas je kan..
lawo beb lawo...

daela said...

WOW...SODAP EH..AKU PUN PECINTA SUBWAY GAK...AKU WALAUPUN SUKA SUBWAY NI..TP..NAMA2 NYA MASIH AKU X HAPAL LAGIK...

Mimy Hamid said...

Liyanaroxx : mana tau entry ni membuat mata yana segar skit sementara nak tunggu buka pose ptg ni..huhu lambt lagi woii

aLeesha : siapakah gerangan ini..aduyai mak konpius..sori ek

TinTaDariHaTi : asal kuat iman okla..sabarrrr

kella : subway sgt sedap la..adoii beb aku ikat tak nampak botak ke?? aku kepanasan tu ikat je..haha

daela : habis ko ingat aku hafal ke?? aku kat subway pun terkial-kial ahaha

Emynz said...

nafsu aku belum berbangkit nak mkn ni. tapi asal aku lalu jek memanjang penuh. gile best eh. Nanti bebile try ah

Ms AiReEn MoHd said...

wah wah.....bersubway bagaikan.....emm aku nak mkn gak tp nak hari sabtu kot..hehehehe sebab aku nak 6 inch turkey ham yg murah itew...

Nadine said...

sedapnya...terliur tgk

p/s: lawa la kamu punya dressing time tu. i like ;)

Mimy Hamid said...

Emynz : ko gi try best la..takpun jom kita gi sama..

Ms AiReEn MoHd : pasal ko la noks..asyik subway je..hangin aku jap..ahah

Nadine : mmg sedap..lawa ke ?? thanks

aLeesha said...

dah agak.. confirm mimy xtahu sape haha.. alang2 kata maternity.. xkan la yana pulak.. :P

Anonymous said...

mmg soooodap sgt SUBWAY ni, niza pun slalu gak ngidam (cheh, cm ngandung la pulak) ....:)

Mimy Hamid said...

aLeesha : ala bgtau la..nnt kita leh bersubway sama yer dakkkk

Anonymous : niza, subway ni mmg sedap jangan pasni naik harga lak kan..aii ngandung lagi kee??

ika said...

adoiii kak mimi.. best giler tgk entri nih.. msih trbyg2 rasa subway tuh.. biler lg nk g sana ek? hehee.. =)

POSH76 said...

sodap jer aku tngk ko makan...hehe
makan bnyk takper healthy food...

eKiN said...

no comment....coz ku blom pnah lg merasai sub way tu...tp xpe,ku akan pegi gak tuk merasai sjauh mne ksedapan nye nnti...

Google