THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 August 2009

Is KKR so Less Less Less ???

Baru lepas entry pasal gemuk..leh plak aku citer bab makan…hapa nak jadi la haku ni….eh tapi takpe KENNY ROGERS ROASTERS kan sesuwai makan especially org mcm badan gedempol haku ni haa…tagline is "LESS FAT, LEST SALT, LESS CALORIES"..sesuwai ke kalau makan dah rupa melantak ....ayat cover lagikkkk…matik la aku kena keji jeeeeeee..asyik makan makan makan dan makan lagikkkk….tak kira nak melantak jugak…lagi2 plak hari jumaat ni..nafsu makan tu lain skit…tekak rasa nak melantak advance skit…orang laki duk nak solat jumaat yang pompuan ni dah duk pikir apa nak makan eh tengahari ni…tu blum yang merendek gi soping moping..mak & kawan2 gi makan je…isi perut yang kebuklur ni…
Kalau tak diorg ni ngajak haku makan ni…sorri le aku nak menapak ke KL Sentral…haku kan pemalas skit nak jalan…tau masuk keta ..start enjin..terus je sampai je…..koselah kan haku naik naik LRT…macam jakun babun laaku gamaknya…mengalahkan 2 org ibu mengandung jalan cam lipas kudung kann…tertinggal aku terkedek2 mcm org mengandung kembar 6..hihihi..nasib jumaat tu casual day..tak delah high heels bagai…kalau tak mmg pancit gilessssss….phewittttt manis sungguh pompuan2 ini..sumpah tak cari lain yang…heheh..ni opis matte aku yg cute giler….specky tu AISHAH, cik belang LIANA..harap maklum mereka ini ibu mengandung… & adik menawan always IQA…ha ni ok single mingle..aku rekomen baekk punya..




Ehh takkan la plak pic aku takder…mana boleh..orang gedik getik mcm aku ni kena ada interprame…adoi beza benor aku ngan adik praktikal ni AZILA…cam batang penyapu ngan batang mancis….jgn memain…kecik2 dia siap leh pimpin mak ni yang pancit je nak jalan kaki gi KL Sentral tu…..tulang ko kuat le iLa oi…minum susu hapa ni…lembu ke kambing ??? xpun kuda ke….muka haku dpn kamera plastic gitu…terus melebor senyum ke telinga… tak kose lah pompuan ni…sengal

Time to choose menu…merembes tekak haku okehhh..dah la tengahari kan…lapoooooo gilerrrrr…nampak tu haku pilih hapa..set Quarter Meal..hmm cukup ke oii...ni gerenti habis…cayolah cakap den…silap2 aku rembat si dak iLa tu nya meal..dia perut kan 1 tang jek..aku jgn ckp...5 tang leh tampung


Gambo sekali la ngan diorg ni yang cun melecun...auwwww…baik je diorg pakai tudung…ahh sungguh manis menawan…kecuali aku le…masuk tang aku ni haa..berterbangan rambut…tak manis betul aku ni...hahaha..tu yg special edition serba serbi..gambo gambo jugak…order dh pilih blum ni?? Pasal haku le kan sibuk sgt nak snap sana sini..spoilt ke diorg nak pilih menu..haiyoooooo
Muffin sampai dulu haaaaaa..muffin Kenny Rogers sedap kan…aku nya vanilla flavor..sedap wehh sumpah tak terkata…rasa nak rembat lagi 3 tu choc & banana….lahap lantak tul haku ni….ni ada yang balik umah buat muffin sendiri ni…opss haku ke?? harapan la…baik aku beli lg bagussss

Oh Liana ko makan sgt sedap siap ngan memek muka tu…yer ar ko nya meal yg sampai dulu kan…bedal je la…aku kan sibuk paparazzi ..snap…tgk tu ha..si Ika ready steady …oh apakah?? Sup depan mata pun ala2 lupa kan bila dpn kamera…



Kamera di mana?? Ada di sini….haku biasalah…dpn gambo muka hipokrit sgt…dan dan le haku Nampak kamera terus tukar gaya pose ala2 tak sudah…..nak tunjuk le apa mak ni makan…jangan kempunan uolls…dah lepas baca entry mak ni tak gheti2 gi Kenny Rogers Roasters berhampiran??






LOVE BEBEH

6 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

jahanam tul n3 ko neh...pepagi da la lapo kan...tgk lak ayam kenny gojes kan...meleleh air liur au hah...sedap nyer nok...mak merembes anak tekak disini lakneh....aku tenung jer ko nyer mufin tu 5 minit sebelum tulis komen nok...

pastu scroll tgkayam lak..tenung lagik 5min...huwaaaaaaaaaaaaa nak kenny gojesssssss gak nok....

Mimy Hamid said...

Ms AiReEn MoHd : hapa ko ingat entry ko jek makanan...kali ni aku lak...ko ngan aku kan suka makan..beb apa kes tenung menenung..bikin panas ..gi KKR Le

kella said...

wisss... ko.. perut aku plak dah bsahut-sahutan tgok entry kenny roges ko nie!
melampo lampo la tahap lapo aku nih! hissshh!

Mimy Hamid said...

kella : motipp?? ini maknanya aku suh pi makan..apa lagi gi cari cepat

eKiN said...

makan nk dap dap je...jgn tnye la nape bdn xslim2...lalala~

Mimy Hamid said...

eKiN : nikmat makan le..best apa

Google