THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 August 2009

Hari Men'GOGO'nizekan Diri ala2 Tuan Umah

Opis aku hari jumaat ada makan2....maka aku la yang sibuk macam tuan umah plak....kehulu kehilir...sibuk menGOGOnize @ organize kan diri...maklumla kali ni bos aku nya function sekali collaboration ngan sorang lagi bos nak belanja sumer GIA clans....** makanan telah di order dari RESTORAN BASER**..sedap wehh wallahhhh.... belanja ni sempena naik pangkat cum ramadhan sekali la...tengkiu bos....lain kali belanja la lagi...hehehe...murah rezeki..amin...citer bergambo je la..malas la mak nk citer pepanjang..letih dek non..


* mak nak enterprame bos mak sekali ...yang pakai jaket hitam ala2 hensem...:-), tu la bos yang aku ...yg sebelah bos aku yang ala2 bald skit tu bos Diana... **matikk aku kalau dia baca harus blog ni kena block...**...yang lain2 tu sumer auditor...tengah standby nak ready2 makan..standby nk baca doa..berkat skit

 

* mereka2 sumer yang tak sabar nak makan...semua dah mengaum mcm harimau...aummmmmmm....caya tak mak yang snap?? tu yg muka tak enterprame..nengok adeeb gelak sakan tak hengat..apa kelakau benor tu...mak nak join sekaki gak..gelak ala ungka wakakakaa..hohohoho..hahuahahauua
 

* ha ni snap candid the sponsor - bos aku si jaket hitam & bos iqa si tinggi galah ...apa la duk sembang ni...**agak2 cukup tak makan hari ni**... "tak cukup ko cari Mimy".....tettt aku jugak bertanggungjawab kann....hahaah..time ni kaum laki kena makan dulu..kang tak sempat nak solat jumaat tauuu
 

* the auditor yang gempak lagi havoc...dilla, maya, linda, dan tak lain tak bukan si cuties adeeb....mereka ini semakin tak sabar rasa nya menghadap makanan depan mata...sempat menyengeh cheese depan camera...tu dia punya lapar sampi tumbuh tanduk...hihiih
 

* yeahhh akhirnya dapat gak mak enterprame...for sure la...mana leh jadikkk..asyik aku je snap..mak tak relaaaaaaaaa....muka mak di haruskan ada di stp blog ni...eh blog mak...muka mak la kannnnn...ni semua barisan wanita2 yang menunggu makanan yang tak sudah2 di qonquer oleh kaum laki...cepat la wehhh
 

* mak berempat ni single mingle..dara jelita ayus...jangan makan hatiik nanti matikkkkkk...huhuuh
 

* berempat lagi di posisi arah mak .....nak pilih silakan la..jgn lupa pilih mak sekali yg debab gemuk tu
 

* kak zeeta enterprame si tudung hijau ..harap maklum ni bukan single mingle ... bini orang..saja masuk utk bikin kasi hottest GIA ni merembes skit...huhuhu... **jangan emo kak zeeta..nnt cepat tua**
 

* lagi2 camera...sana sini sinun...mak cover cun sgt ...konon ala2 muda cam diorg la..eh memang la kata 18 tawun..
 

* dari posisi diana lak...mak over la...tak kose nyahhhhh....jangan tunduk lebih nnt 18 sx harus kena gam blog ni..bahaya uolls..tak dapat mak nk berblog merapu lagikk
 
*ngan adik praktikal azila..aku pun adik gak...adik BGS (budak geli's sendat) perasan jap mude belia...

* cari benda berbeza lagik..yer di belakang tu kak rozana admin lak enterprame...glamer u akak ni..berbaju merah lagi tau..semangat di hari jumaat yang mulia...aku casual day pakai jeans je..tak kose nak kurung ni... ** ayat sungguh keji mau kena sula...**
 
* sori mak tak sempat amik gambo makanan..sebuk la..dah kata tuan umah kan..jadik tugas mak menjemput orang makan...ni je ha sempat mak snap...**kengkonon diet la kan..tolonglahhh** ...ini MEE BANDUNG..marvelousicious....yummy !!! sumpah sedapppp...kuah dia merembes...mak siap tapau lagik..giler kentang kan aku pelahap....nak try gi le restoran baser kt puchong mak siap bg blog lagi kat atas tu..klik jekk...



13 comments:

eKiN said...

yg penting...1 family dpt mkn mee bandung tu gak...xdela tliuh dpt tgk pic n denga cite je...hahaha..

atoyis said...

limy kite mskkan blog awak dlm blog list kite

Amy said...

Aku xnk komen psl post ni tp nak komen psl baju2 yg ko pose sume cantik la nok...Mane ko bersoping baju2 ko erk?? kang nnt aku nak pegi sambar jgk la. Nak2 baju tuk saiz kite yg cute neh.

Hang kt area KL kan. Nnt leh la jmpe skali ngn eryn erk?

::Mrs. Izwan:: said...

wah merembes ayaq liuq cheq. Sedap nampak mee bandung tu. Nnt ko gi bandung jgn lupe carik ye :p hihihi

Mimy Hamid said...

eKiN : oo ko la duk perabih mee bandung tu kan..

atoyis : ok sile sile..nnt kita link sama

Amy : noks ko balik msia..kita berjimba karok smpai pecah kusi..amacam??

Mrs. Izwan:: : bandung tak de mee bandung ni..bakso berlambak..aahaha..nama je mee bandung padahal top kat johor..konpius la sapa yg bg nama ni..

Snowwhite Zone said...

nak mee bandung satu!!!!

mimi, nak g bcuti ke bandung ke? ala bestnyerrrrrrrrrrrrr

Liyanaroxx said...

sedapnya mee bandung tuh..trus perut membunyikan irama padang pasir skang nih!!!hahahahaha~!!

Mimy Hamid said...

Snowwhite Zone : hah pi order kat restoran tertera tu..yer nk gi bandung tp xder mee bandung yer disitu

Liyanaroxx : irama al padang pasirun..ada gamelan siap ni..syok menarik yok..ewahhhhh

TinTaDariHaTi said...

Dh agak! Sure kuar entri nih. hehehe...

Mee bandung yg best. KK donut yg manis gile pn best.

Lain kali suh la GM GIA yg lain blanje lak. Hahaha...

Mimy Hamid said...

TinTaDariHaTi : of course..makan2 pasti ada dalam entry...hehe..SAU bila ni nak banjer??

tHEoNeANDoNLy said...

mimi biler nak buat aku punyer....

kella said...

merembes tekak tengok kat mee tuh!
Jumaat ni, tempat aku plak..
jomla join!! geee...risau gak kalu kot2 Jumaat dah puasa! tapau uat balik umah le..sebb dah oder!

Mimy Hamid said...

tHEoNeANDoNLy : sabo darling..isk

kella : terliur kecur kan..aihh mmg sedap..leh aku dtg..aku sorang je mkan 3 pinggan mau aku kena halau ni..

Google