THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 August 2009

Hati Yang Panas Kasi Berhangin


Bikin gempak nya tajuk…padahal ni ha nak gedik tunjuk inilah kipas leh bikin hati panas kasi sejuk…sangat comel dan girly sebab pinky….very theeee….ahh jangan banyak komplen la ko ..orang dah belikan ok lah tu…sebelum tu mak dah bagi nama gelaran…KIPPY…kena letak nama beb baru kita feel lebih pusingan angin …huuhuh…**giler gedik** … kipas ini telah dibeli kan oleh budak dept aku ni, En Rushaidi…ini semua gara-gara aku duk menyibuk tersinggah meja dia ada kipas comel itu..terus tertarik menarik rasa nak beli jugak…lalu aku paksa rela minta dia tolong belikan satu untuk aku….sebab katanya beli kat area damansara…bila masa la plak aku nak gi sana..nanti lain yang aku beli…dah keluar ni memang tak pandang kipas ke apa…yang ko pandang kasut, baju, dan sewaktu dengannya ..baik lupakan saja..pada Rushaidi,terima kasih pak…jasa mu dikenang…harganya RM18…murah la gak…tak perlu pakai bateri ..guna USB kabel then hanya sambung kan pada PC….then pusing button tahap baper yang ko nak sejuk ke tahap giler babeng…

Hati mak panas bila dah petang …wooohhhh sangat berapi lor !! aircond dah tutup kul 5.30 tepat… aku ni plak tak reti nak berambus awal…**benci JAMMED cam harammm**….semakin banyak haba meresap dalam badan aku ni… **panas sebab banyak dosa ni ** .. peh sekarang tidak lagi… taraaa…berterbangan rambut ditiup angin sesepoi itu…habis la serabai rambut ko itu…mak tak kesah janji beranginnnnnnn…nyaman nya..oh KIPPY berpusing la kau untuk aku….bikin COLD bebeh


12 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

bak la seketoi..hati aku panas gak neh.....panas baru tak dtg due hari tak dtg macam nak pengsan tgk my desk nok...maknyorok bawah meja jap..bak la pinjam kipas hikmat ko tuh

Mimy Hamid said...

Ms AiReEn MoHd : seketoi pe benda..ko pun panas ke noks baru balik langkawi ni...hapa ko tak hitam ke??mandi laut...tang nyorok ko ni haiyooooo..wakaka

kella said...

bangga je Kippy ko tu diperkenalkan di mata donia!! promo..promo..
heheh..mesti dia akan berikan khidmat yg cemerlang lah kat ko ! huhuuh

Ms AiReEn MoHd said...

wakakaka mak tak mandi laut ...main cecah kaki jerk air laut...tak kose mak nak burn kan badan gebussssssssss mak...abisss ko jerk ker nak cun..mak nak kasik legam ker...tak sesuweyy

Mimy Hamid said...

kella : eh mestilah KIPPY dah menghangin kan aku yang panas membara tu...

Ms AiReEn MoHd : wakakaka nak gebussss..ala noks mandi je kasi burn sekali sekla..tak berani la tuk....heheh

busyuksayang said...

comelnya...nak jugakk!!!

my.mastura said...

eh..cucuk ke PC ke mende alah ni?
nk gak 1..kaler pink gak..i like!!

Filla ~ Kasih Aleeya said...

aku nak KIPPY gak boleh?

Eri-chan said...

kippy..haha...semua bende brg ko ade name..bygkan setiap kali beli kasut baru ko bg name...takut ko yg lupa nama anak2 ko nanti..waakakakak

Mimy Hamid said...

busyuksayang : nak ?? suh hubby belikan yer..

my.mastura : yer cucuk PC..ha gi beli satu

Filla ~ Kasih Aleeya : KIPPY tak leh ahamad albab yang punyaaaaaaaa..ahahha

Eri-chan : bagi nama baru barang tak hilang huhuhu..mcam la br kenal aku smlm kan

nOllY dOllY said...

hikhik...
kena kasi nama ye baru x hilang??
nk kena cari nama gak lak..bnyk brg2 x bernama lg ni. :D

cute tul kipas tu..siap leh adjust tahap kelajuan lg tu. mau! mau!

Mimy Hamid said...

nOllY dOllY : baik ko letak nama dik..kasi "KABAROKATAN" skit..

Google