THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 August 2009

Masuk Angin Kus-Kus


Angin kuskus pulak daaaaaaa…
kan hari tu kaki yang terseliuh tu kononya di uar-uar dah baik tu..
pastu aku yang kononnya dah baik ni..
**baiklah sangat yer**
GATAL!! pakai high heels balikk..

degil giler pompuan ni..
memang patut pun sakit balik...
alamak ni gara-gara dengar cakap doktor jangan urut..
kaki aku naik bengkak giler kat buku lali..

rupanya dah masuk angin keluar asap la pulokkk....
keluar urat biru tau..

ngeri la..berdenyut-denyut
sakit nya
adoii la sangat…

mak tak tahan beb..

kaki rasa nak pecah beb..
terpaksa la pakai bandage balikk…
malu weh jalan terhencot ni..
nak sujud sakit beb…
keta plak manual.. sengal jap
plan nak pi urut weekend ni…

weekdays no time la..

cepat la baik wahai kaki ku
aku nak gi TARAWIKH !!!! **kengkonon**





14 comments:

Emynz said...

Apekata ko pegi sekeh balik doc tu pastu ckp "fix my kaki now",gile azab nak drive tu keh3.

kella said...

bengkak tull!! haha.. itu maknanya..takmo kasi ko pi jenjalan kemana2 ler tu... hihihi

Nadine said...

ala siannya dia. take care ok..semoga kaki tu cepat sembuh :)

tHEoNeANDoNLy said...

ayo.. sian dier.. maner iklan ke-2 aku..huhu..

yaya said...

get well soon dear!

Mimy Hamid said...

Emynz : yer jap lagi aku sekeh doc tu..tau takpe manual beb

kella : aku nak jalan jugak heppppp

Nadine : thanks & moga2 la

tHEoNeANDoNLy : sian aku ke tanya iklan ni..haha

yaya : thanks babe

MeL said...

aduhai sakitnya! i penah gk terseliuh cmni, hazab nk tahan sakit tu. nk berjln susah tu. anyway get well soon k ;)

Real Woman said...

beb pahal kaki ni beb? pasal kasut tumit tinggi hari tu ke?? aiyoma so bad ah?

:: vErde+hAzizi :: said...

aaaa...take care babe...jgn degil2 sangat k...kang tak raya kang...or raya ngan kayu tue plak kang

Amy said...

ko ni mmg la xserik2. Kot ye pon tggu la lps pose br pakai high heels tuh. Kang nak beraya nk melaram cane nnt nok?? Aku kt cni tahan jek nak pakai high heels. Kang raye nnt kaw2 aku catwalk ngn high heels wakakaka.

Get well soon tuk kaki ko tuh wahahahaha

Mimy Hamid said...

MeL : sakit mmg hazabbb..tak tahan lol

Real Woman : pasal hari tu la..tak baik lagi dah degil..

:: vErde+hAzizi :: waaaa jangan nak raya nak raya

Amy : tak serik nokss.mak degil lol..mak nak divas gakkkkk

Filla ~ Kasih Aleeya said...

sabauuuuuuuu.... aku bukan nak sekeh pala doc tu.. aku nak sekeh pala ko.. naper ko gatal pakai heels.. kan sudah?.. pegi urut cpt!!!!!

POSH76 said...

sakit tu..wa pun kekadang gak kena..tp dah bese hi heel tak leh la nak pakai gak...walupun tau tak bagus...

eKiN said...

kesiannnn....dh tua dr usia sebena...solat pon tpkse solat duduk...haha...klh mak...mak pon kuat lg tauu...

Google