THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 May 2011

BerHijau Hijau Green Day

Tetiap tahun opis aku ni memang sambut Hari Bumi Sedunia...ingat ke bila hari bumi atau bahasa english nya Earth Day...?? yer aku pun lupa tapi dah email bertalu duk remind tarikh nya adalah 22 April every year...dan adalah di war war kan supaya all staff support dengan memakai baju bercolor hijau....untuk tahun lepas nya cecite aku nya baju dah macam pokok bergerak....still mode hijau....nah flash back balik baca ni..Greenday Like Incredible Hulk......tahun ni nya stail camner lak??. kebetulan jatuh pada hari Jumaat so kasual la kekdahnya...spotcheck dalam almari color hijau....jumpa terus sauk je....so apa aku pakai?? layan gambar la ek


buat keje pun semangat hijau di pagi hari...partition oren la spoil....eh itu color tema opis...cannot tukar maaa



okey tayang tayang baju hijau,.....sauk tshirt labuh ..sarung legging ...wedges....sempoi jek...kata hari kasual kann.harus pose tepi pokok ..kata bumi ku tema



bergedik sama Ika yang dah makin kurus....nak tau rahsia nya...call me?? heheh aku jugak tak kurus kan....nangis




chill photo with ladies audit department....ini still tak cukup ni...ramai tak de kat opis...mereka semangat berhijo



berposing di celah pokok pokok semangat hijau walaupun color biru pun timbul ...hehehe



over tak aku posing....ko hoverrrr...perlu  la nak tonggek...hiks....tak pasan pulak aku menjauhi sarah....kengkonon feeling ko nak masuk pencarian dewi remaja ke?? tak kose







PASTIKAN SETIAP 22 APRIL KITA MENGHIJAU YER....HIDUP BUMI KU












Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

4 comments:

ratusiput said...

cam kenal je frame gambar tu...ahaha...selamatkan bumi kita...

Shu Shinju said...

la..baru tau...22april hari bumi...hehehehe...

Alin Marlini said...

1 like green...

Just Call Me Bitt said...

wahh color yg cantik...wohh kak tak kurus tak pe janji bahagian tauk...kurus banyak moodnya..dan paelnya...jennuh nak sabo...wish u always happy hokehhh...arini tak tapau makanan dari rumah lagi ka?? :)

Google