THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 May 2011

Ketinggalan Baru Nak Nengok Fast & Furious 5

Stop jap citer langkawi...banyak part wehh..sabar sabar...bagi breakout jap....ni citer malam semalam punye...wahh giler nya hapdate cepat....nak break nya pasal...nanti dilabel basi lak citer...sana sini orang dah duk citer pasal kehebatan cerita Fast &Furious 5...aku ni ketinggalan keretapi  barulah nak terkedek kedek nak pi nengok FF5 ni...masa memula FF5 duk tayang awal awal..kemain ramai duk masuk panggung...malas la pulak nak tengok bersesak orang ramai...so aku dah plan ngan Encik Awak nak nengok time last last kopek orang tak ramai...

Semalam nya kes tetiba lak my bff anis dan ann ngajak kami nengok wayang midnite movie...reen tak dapek la...dia ada anak nak sekolah esok nya....semalam kan rabu jadi murah la sikit...lagi lagi tengok kat MBO, Galaxy Ampang...citer pun dah kepam lebih 2 minggu...harga murah melampau RM5 aje nok...mak suke murah murah ni ...total 2 orang nengok baru RM10...harga macam satu tiket je kan...ok lain kali pasni nak nengok citer hari rabu la. tapi citer kepam la ek....ketinggalan keretapi lagi ...haha takpe yang penting jimat jimat wooo


Tak payah la citer pasal review FF5..mostly ramai dah tau kan..citer hot dan top ni...sapa yang follow FF1-FF5 syok giler la ...rasa nya dah takde FF6 pasni....happy ending kann...movie kami semalam kul 10.30 malam..habis kul 12.30 tgh malam..pehhhhhh...nasib la esoknya keje pastu leh pulak melepak kedai berchit chat ...Encik Awak lak nak makan..lapau...layan kan aje...my bff nak minum minum dahaga...cite pun berlarutan sampai kul 2.30 pagi ko...laki ann pun dah habis syif nak balik...huwaaaaaa menguap mengantuk ni...kejap je rasa tido...mata pun dah jadi panda...lebammmmmm...takpe takpe nasib ada produk mekap STAGE kan...hihiih..cerah sikit mata



melayan FF5 midnite movie...citer ni  di pilih sebab hari rabu murah dan citer dah kepam..layan aje


walau ngantuk tetap ku tahan mata nak nengok gak citer ni...bestt terbaekk...terus tak ngantuk..


Gegara Ann dan Anis aku pun terjebak ikut diorang nengok wayang ....


dan laki ku jua menjoinkan diri selaku bodyguard gue....Tima kasih yer sebab sporting moting














Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

5 comments:

Liyanaroxx said...

Ada lagik sambungan kak..scene last tuh kak diorg dapat file baru utk cover case...hihihihi~

Mia-Ina said...

hi ble la mia nak g pawagam ni..asyik sibuk je....best gak kan sesekali santai camni tgk film

Pepel BoNda AmaNi said...

aku jugak yang lum tengok nok...tension...shukri cakap kita beli dvd jerk la...huhuhuh pasrah nok..pasrah...

cik xxx said...

mimy,

hikhik, cite lama ko baru tgk? kesian kesian

Ann Ishak said...

takpe noks, lepas ni kita tengok citer lain pulak...jgn risau mak boleh je nak hasut mengasut nih hihiih

Google