THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 May 2011

Langkawi Holiday - Kapal Mewah @ Telaga Harbour Park

Selepas dah pegi Kabel Car...balik tu menyinggah nak tengok Kapal Mewah kat Telaga Harbour Park...tak de apa pun menarik kat sini..biasa biasa aje...yang ado pun bergelimpangan kapal kapal mewah beratur...berhenti sini jap nak bergambo...saje je...nak menandakan sudah sampai ke Telaga Harbour Park..On the way nak ke sini ada Petronas masuk sajo dah nampak kapal kapal banyak bertambat...apa lagi bergambo gedik la..


ada stesen petronas disini...so nampak je tepi jalan benti leh masuk nengok kapal



Encik Awak belajar snap kamera macam DSLR tapi kamera cap ciput jek

emak dan abah berpelukan kemain...kalah aku ngan encik awak

kapal kapal mewah bertambat...berlambak


asik pose je la kejenya...


berdua pulak...lalalala


gambo kapal mewah lagi...sapa rasa mewah leh la sewa


beriringan atas jeti...



beramai ramai Encik Awak snap


sekali lagi...


Encik Awak masuk lak...


ni apa kes ni?? tebiat??


cubaan nak jadi photographer tapi pakai henpon kamera je


drebar merangkap tukan snap gambo


menunggu perjalanan ke destinasi seterusnya...


anak dan abah berpegangan tangan...auwww tetiba rasa anak manja...





HABISKAN TAWAF HARI KE-2 ...
NEXT










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

6 comments:

Nadine said...

dear, patut u pegi blah dpn petronas tu (meaning sbrang harbour tu). kat sana ada deretan restaurant and boleh gambar dkt dgn kapal. view lebih nicer. kat sana ada The Loaf jugak. Kitaorg kalau lalu sini mesti singgah The Loaf minum petang sambil layan angin laut :)

ratusiput said...

wah jalan sakan ko nok...

Eri-chan said...

baju oren ko lawa..ko mmg match dgn oren dgn coklat kot..suka aku tgk nokk

Softtouch [Hanim] said...

sukanya tgk pic awk cuti kat langkawi mimi...nmpak hepy sgt...plak tu p ramai2..teringin nk p ramai2 ngan mak semua....

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Our Diaries said...

visit here...baca pasal langkawi holiday. Wanna get some info since i plan honeymoon @ Langkawi. Saya follow blog kamu. http://loveediary.blogspot.com/

Google