THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 May 2011

Jimba Jimba Para Isteri - Mid Valley+ Noodle Station+Pirates of Carribean Mania...

Ok after dah setel ngan STAGE ...perut pun lapar makan dulu la...lapor mengila..masa kat STAGE tak pula rasa nak makan....mekap nya pasal....perut berkrook pun di abaikan...nak makan mana pun blurrr...sebab kat MV - The Garden banyak sangat food variety nak makan...malas nak jalan nya pasal ...tempat makan depan mata pilih je tempat makan depan mata...kitaorang makan NOODLE STATION yang kat atas depan reject shop....sedapkah makan sini...boleh la tahan...harga pun ok tak mahal tak murah...standard...tapi puas hati leh lepak lelama...hehehe...yang penting gosip girl uollsss...best tul....sampai terlupa aku Encik Awak suh balik awal...heheh nasib sempat SMS bgtau lambat sikit...sian la pulak..tp takpe..bukan selalu kannn...selalu tak selalu lepak sampai 3 jam je kat sini..siap tambah minum petang..apa cer...cer cer...

muka keterujaan melampau kelaparan memasing...hehehe...

gambo sama je ngan atas beza kat atas untuk mobile upload FB...ada wifi free here...yang ni untuk dalam blog...boleh gitu

ini air aku...sedap la pulak..nama tak ingat tapi rasa aku ingat ...campuran soda, laici dan rasberry..bestttt

jap nak posing manja hover ngan air sedap ni....

anis punye...nama air pehhhhhh I LOVE YOU...dah la comel giler bekas nya..anis kata sedap..tapi aku tak rasa pun

 air Reen dan Ann sama...Iced Caramel Cappucino kot...snap sana sini gambo makanan ...ahaks...kiri kanan orang nengok cam jakun je kitaorang..gambar makan pun nak snap

Ann- Mee Kari...katanya sedap...

 Anis nya...apa benda noodle ntah lupa nama...pun dia kata sedap

aku lapar nasi...amik Nasi Goreng Tom Yam...hmm rasa sama macam laki aku masak je

Reen nya Noodle kungfu kot...kuah nya gravy nmpk sedap...reen kata sedap gak

 berposing menunjukkan makanan....perlu la??


 Makan sudah la 3 jam...tak sedar diri kan...sudah sudah...melampau lamanya...memasing gerak nak ke Jusco lak nak soping soping..sempattttt....pastu dah memang teringin sesangat nak bergambor ngan Pirates of Carribean Gallery yang tengah show kat hall MV...nak jugakkkkkkk walaupun..sekarang tengah Pirates Mania yer...orang duk sebok ngan movie ni...dah la kat MV duk tayang kapal besor gitu...teruja jap macam bebudak..harus la berposing kannnn...aku duk aim je sejak ulang alik MV ni...akhirnya dapt gak berposing Pirates Mania ni..

pandangan kul 10.30 pagi lengang je dari level 1...ok dah attack nak posing sini yer

 meh datang mid valley ada pirates of caribbean gallery

 kami dah datang sini...bukti bukti..

 movie trailer POC...citer tengah hot ni...kat GSC MV pun beratur ko...tak kose la..tengok hujung hujung la..nengok MBO je la

harta karun jack sparrow...berani rompak??

misi attack tercapai...posing sisi kapal besau

 tengkorak hidup sana sini...takut ke?? tak de makna

 lagi tiru tengkorak daaaaaaaaa...ngaummmmmmmm



Times up ...masa untuk pulang...hehe yer ker pulang..sempat pulak singgah kedai mamak area umah aku pekena roti canai+teh tarik..lepak lagi...lepas geram nampak sampai kul 6.30 ptg...sian pulak encik awak menunggu depan pintu gate..bini nya kuar berjimba lupa diri...takpe bini nya baik sogok laki ngan roti La Boheme yang banyak di beli....silakan makan suami ku...hehehe...kan kan...lepak girl diteruskan sampai ke malam lak...selepas maghrib edisi belajar blog lak kat umah aku...heheh...rasa macam tak nak bagi korang balik lak...meh tido sesama...apakan daya...laki ann , bujal pun dah datang nak angkut bini nya....apa apa hal pun hepi sangat kuar ngan korang korang...teruja...pasni bulan depan lak la kuar..kang laki aku makan megi je kat umah...sian wehhh

anis mengodek blog...hehe...laki ku di belakang tak layan...baik dia tengok berita

 nok belajar nok belajar...heheh...inilah blogger...di mana mana pun jadik






 BANYAK NYA GAMBA ENTRY NI...
LEPAS GERAM NYA PASAL 3+1
BTW,THANKS HESBEN HUSBEN KAMI BAGI PELEPASAN KELUAR KANDANG YER










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

6 comments:

ratusiput said...

aku dh lama tak berjimba2 camni.sik berjimba ngan anak bujang 2 ketul tu je...

PinKy MoMMa said...

wahhh mak suka! pas sopping @ stage..jimba ramba pulak huhu ;)

Just Call Me Bitt said...

wahhhhhhhhhhhhhhh sokakkk nokkks!!! eee jeles tau sebab mcm mana nak kuar tanpa mereka berdua...uwaaaaaaaaa nanti pikir2 jup nak bertanduk hati senang bila mereka ditinggalkan kann...ade idea??? hehehe

Gieyana said...

salam kenal..bestnyer bpoya2 ngan kengkwn kan..:)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya lepaking ngan bff...mcm sedap je noodle station nie..xpernah cube lagi..lepas ni leh try..

besntya da kapal tu..penagan cite pirate tu..
berjangkit2 ni..ramai yg terjebak..sy blum terjebak lagi sbb m,cm ssh sikit nak ke MV..mgkin kene cr out let selain dr MV

Pepel BoNda AmaNi said...

dah lama aku xhang out cam nie nok...terasa bujang hoke...tapi mampu ke aku nak hangout tinggalkan amani..huhuhu jeles nok tengok ko...

Google