THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 May 2011

Lelaki Obses Novel Cinta

Novel cintan cintun selalu dikaitkan ngan kaum pompuan kan....aku pun tergolong sekali la...tapi dulu la time tak sebok...sekarang ko sebok sangat ke?? sangat laaaaaaa....hahaha alasan sebab aku baca bila time frust ting tong menonggeng aku baca la...time suka ria ada pakwe aku tak hengat novel ni...lupa seketika..biar je jadi pekasam...aku suka baca novel tapi kena time relaks la...barulah feel menjiwai...dulu ada time orang duk ketagih baca novel...aku pun terikut...time tu mana ada FB, Friendster, Blog...time tu ada MIRC..cit chat tu...bosan bosan chat baca novel pulak...dah ada social network baru...babai la novel novel ni semua...aku simpan wat pekasam je...kengkonon koleksi la....

Sekali daaaaaaa.....laki ku obses novel cinta...uhuk uhuk terbatuk jap....bukan kengkonon ek...ini betul punye...ntah camana la dia leh jumpa 2 novel...terus dia baca...patut la aku panggil tak berjawab...rupanya tengah asyik masyuk di buai asmara cinta baca novel...hehehe...tak sangka aku rupanya laki aku ni adalah obses ngan novel cinta lalalalala...jiwang gak mamat ni...hehehe....selalu nya orang suka baca novel cinta ni mesti jiwa dia lembut..jiwang karat...romantik giler babs nya...tapi nan ado la pulak laki aku ni....tak de makna la lembut...romantik pun tidak la...kekadang je...itupun jarang jarang....jiwang karat??? hmmm lagu duk dia dengar duk ulang adalah Metalica...dalam kete nak pecah telinga...hehehe...kelakar  pulak aku rasa laki aku ni...rupanya dalam hati ada taman yer bang....boooooooooo...hehehe opsss jangan marah....pasni leh ar present hadiah novel...ngeeee

2 novel cinta berkurun yang telah dijumpai oleh laki aku...hamboi hamboi


tengok tu pembacaan adalah tahap khusyuk tanpa sedar...orang panggil wat dek je....amik mood feel jiwa jiwa la tu...dalam hati ada taman...hiksss


sampai terbaring baring baca novel Kasih Antara Kita....ni aku snap pun dia tak sedar....lalalala...sori i candid bang...opssssssss...kantoi abg obses novel....




TAK KISAH LA DIA BACA NOVEL KE HAPA...JANJI LAKI AKU DUK UMAH TAK MERAYAU TENTU PASAL...BERSYUKUR














Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

4 comments:

Zallyna said...

hahhahahaa......biasalah laki, skit2 mesti ader taman kat hati...ko perhatikan tau..kut2 sambil baca mengalir air mata dia...hahhahahah!!! Megat oh megat...

Nadine said...

hehe,

dlm hati ade taman yer :D

CidaZam said...

better that layan game i tell you... hahaha.... bila habis baca dah berhenti... yang tagih game habis satu game dia sambung game baru plak...

mrs_nazir said...

hehe....bukan senang nk cari lelaki cam gini... mesti jenis lomantik laki sis mimi ni kan... =)

Google