THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 May 2011

Pilihan Lipstick STAGE Merah Menyala..Ada Berannnnn

Banyak banyak color pilihan lipstick kat STAGE tu...aku aim nak color merah menyala...yeah bebeh...i like it...nama code RED REVOLUTION...paling merah nok...bran bran tak....aku okey je...sebatu orang nengok aku dah nampak...hihihi...kan sekarang trend merah merah kat bibir...dah tak de macam makcik makcik dah...tapi kalau aku pakai like Makcik gak...camno..takpe redha...kengkonon ikut trend nya pasal..bibir harus la muncung je la...auwwwww...pedulikan la orang sekeliling...aku tak kisah...bila orang bisik bisik '"merahnya bibir dia"...."amboi color merah giler"...mak takde hal...ko ada bran?? aku ada bran......yeah keyakinan harus ada bila ko nak berhover dari orang lain...aku ni peduli je kata orang ...kalau amik pot memang tak bercolor la bibir..


Dah beli tapi tak pakai haruslah kena tempik ngan Encik Awak.."dah beli segala mekap ni tolong pakai yer..jangan membazir"...pastu bila nak salam pepagi gi keje leh lak soung.."nak cium jangan sipi sipi je...kang merah melekat lak .."...ishhhhhhhhhh geram aku..."eh hello lipstick ni long lasting okey tak lekat punye..tengok la mekap apa..STAGE !!"..so apa lagi yang bran bran leh dapatkan di STAGE..(promote tak berbayor lagi)


see the face of red lipstick for today ..macam orange lak kena flash..merah menyala ko color nya


apsal ek nak berbibir merah je nak kena buat muka bajet seksi...nan ado....puiiiiiiiiiiii


 pakai merah harus ada gaya keyakinan berani..sebatu orang nengok nok......muncung lebeh sket la today


merahnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa makcik....ahaksssssss...


dan semestinya pilihan terbaru merah menyala STAGE RED REVOLUTION....terbaekkkkkk dari ladang...sukeeeee..yang penting RM12 sajo..dari RM48 harga sebenar...















Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

15 comments:

ratusiput said...

ehehe...kelas nok....cam bibir kylie minok...

Liyanaroxx said...

saya masih tiada kekuatan memakai merah menyala...bravo ar kak mimy!

Eida said...

pergh berseri-seri Mimy kena lipstick merah cantik..i like

liyana said...

perghh kak mimy mmg bran. sy blm ade bran lg, hiho

Shu Shinju said...

CONFIRM LEH JADI DUTA STAGE....:)

POSH76 said...

aku pun dah lama tk pakai kaler merah ni hehe

Ika Razak said...

kak mimi saya pun suke gak kaler merah.. :D

InaAchik said...

mak xder keberanian tahap ko lagi! hehehee

Pepel BoNda AmaNi said...

nok...aku xbran nok nak pakai lipstik merah menyala nok.....

Nadine said...

awwwh, berseri2 u dgn lipstick merah menyala tu. mmg kena sgt dgn you! :)

p.s: i pun dh terjebak dgn stage. went there during last weekend. tp beli sket je, concealer n lipstick :)

Softtouch [Hanim] said...

cntik mimi..sesuai ngan mimi kaler tu...cekci!

noradzlina.kamdani said...

stylo beb...nmpk muke mimy kecik sket dgn style rambut n lipstick merah ittew

cik xxx said...

mimy,

tahniah ko brani pakai merah menyala. dari jauh dah nmpk bibir angie jolie..

muehehe.

apesal gmbr ko mcm org tgh sangap je. ko wat apa smlm ha...

hahahahahaha

Eri-chan said...

eh sesuai sgt dgn ko la...aku suke..ko takyah pout lebih pun dah cantik... muahsss..haha

Bitt2 said...

hehehe saya tak rak berani hehe kecuali pakai kebaya merah..hehee boleh gituw? hehe

Google