THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 May 2011

Kasut Bola Tak Cukup Satu Ke??

Laki aku ni kan kegilaan main bola melampau.. ..hari tu besday dia Feb 2011 aku dah hadiah kan 2 pasang kasut bola...satu bola padang...satu lagi bola futsal....kira baru lagi la gak kann.....tetiba malam jumaat hari tu beria ajak aku teman dia kuar...aku tanya gi mana tak mo jawab....dia kata ikut je...hmm ...apa saja...tapi tanya aku gak Wangsa Maju Link kat ner...eh apa ke hal la pulak...mau cari apa di situ...punya la aku mengoogle mana la lokasi itu...oo dekat ngan kawasan kedai baru area Wangsa Walk...pusing nya pusing la area situ...hapa cari pun aku tak tau...layan kan je...kalau Encik Awak ni dah naik sengal gitu la kekdah....pastu dia parking....kelam kabut lari lari anak ke kedai dah tutup separuh tu....tau tak kedai apa...AL- IKHSAN...cari apa lagi la disini.....


Encik Awak terus ke bahagian but bola...then terus je sambar...ehhhh...kemain dia kan...ni mesti dah usha awal awal ni...hamboiiiiii laki aku sorang ni...aikkk takkan kasut bola lagi...adehh melampau tul...beli lagi satu...tak cukup ke satu?? ni nak tambah satu lagi...haishhh ...obses obses...laki aku nak color putih lak...NIKE nya...hmm hamik la bang....duit awok bukan duit binik muuuu...silakan...beli beli jugak pastikan belian mu itu berbaloi yer....pastikan sepakan tu kencang masuk gol...berbaloi sikit binik awok ni tengok game tetiap minggu....hehehe...ehem ehem...beli kasut sendiri main terjah je kan...takpe binik mu pun akak menuntut sesuatu dari suaminya....tunggguuuuuuuu


 Pusing nya pusing rupanya cari Al Ikhsan area Wangsa Maju


kedai dah hampir nak tutup pun tetapppp...bayo jgn tak bayooooooo


suami ku obses kasut bola...tambah satu lagi kasut....jangan tambah cawangan sudah la yer...pissss

hasil tangkapan segera dah berplastik

nah kasut baru lagi edisi color putih pulak......apa la best sangat kasut but bola ni ek...baik beli kasut pompuan lagi syokk








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

3 comments:

Mia-Ina said...

dah namanya hobi lelaki..cam2 la kak mimy..klu dia dh minat yg tue..yg tue la dia lg nk wat..

klik all ur nuffnang-see iklan

Eri-chan said...

cantik je..ko ni laki ko diam je kan ko beli kasut baru...biarlah..selagi dia guna duit dia kan...kalau setahun dia mintak kau kasut baru 5x mahu haru...kasut diorang dahla mahal2..pengsan!

Softtouch [Hanim] said...

cntik kasut tu mimi...xpe dah minat dia kan..layannnn

Google