THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 February 2011

Kanda Mahu Hadiah Apa di Harijadi??

Ucapan dah buat...peluk cium pun sudah...hadiah takkan takde kot...tahun lepas dah bagi cincin tunang...tak bagi takpe kot tahun ni ..heheeh..hari tu barang hantaran leh consdider hadiah kot...hahaha..giler berkiraa...maklum la lepas kawen ni kewangan nak bagi pulih balik...tapi takpe demi suami tercinta...dinda turutkan....cuma celebrate birthday together je belum....tu tungguuuuu....suprise...saja lambat lambat...yang benor tunggu gaji ..besday nya tengah bulan...tercekik mak..pening aku pikir apa la kanda aku ni mau di hari jadi...tanya dia semendan nak yang hebat belaka...aduhh bang...sabar sabar la ek benda gadget idaman tu...tunggu bini dapat bonus...nanti kita deal...huhuh...

Alkisah hadiah tahun ni...Encik Awak ni dah menyuarakan hasrat hati nak berkecimpung semula dalam arena bola sepak...dia ni memang sportman sejak sekolah sampai universiti...bila dah rasa badan berat tu mula la nak join balik...then kebetulan dia dah ada team nak main jadi aktiviti dia padat la ngan futsal dan bola sepak padang...tapi ada masalah sket...kasut yilekpoci sudah koyak...ohh dapat idea nak bagi apa..jeng jeng...suprise ...misi mencari kasut bola baru untuk Encik Awak...bila dia bersuara nak ke AL IKHSAN...aku pun ikut la..tapi tak bagitau la nak belikan...aku follow je...siap suh amik yang mahal...suh beli dua sekaligus...bola pdang dan futsal....tapi bila time nak bayor tu....suprise!!! aku yang bayarkan....terkejut laki mak...terus dia kata...kalau tau pilih yang mahal giler ribu riban ...ceh......so hadiah tahun ini untuk suami adalah KASUT BOLA ..memoga ngan hadiah ini dapat la menjaringkan gol ...hahaha..jangan buat pameran sudah la yerkkkk...

ke Al Ikhsan kita mencari hadiah


kemain memilih...padahal tak tau bini dia nak bayar..peh rambang mata la tu nak pilih...aku pun tak pasti apa yang di pilih..tapi Encik Awak kata kena tengok tapak...takpahammmmmm

Sudah membuat pilihan...plastik Al Ikhsan dah di keluarkan maka bini nya pun keluarkan duit untuk hadiah hari jadi


dia sudah membimbit plastik beg Al Ikhsan ..sudah jadi kepunyaan...hmm apa tengok lagi tu..sudah..jom balik


2 kotak kasut bola brand NIKE menjadi pilihan...


taraaaaaa......2 kasut bola di hari jadi...satu kasut futsal (hijau)....satu lagi kasut bola (merah)....diharap tidak menjadi pameran yer


tayang tayang....hamboi color terang benderang...kemain kan...takde terang lagi ke?? ni kalau sepak bola tak masuk gol memang hampeh la tau



SELAMAT MENJARINGKAN GOL TERBANYAK..NGEHHHH









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

8 comments:

Nadine said...

Happy Birthday to ur hubby. What a good catch he has there!! ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhh terbaik hadiah kan..hapie besday megat...semoga panjang umur dan murah rezeki..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya en awk dpt adiah kasut bola...boleh geng ngan suami sy sbb suka main bola jgk...

hepy birthday utk en awk..semoga pjg umur n murah rezeki n bahagia2 slelau disamping isteri tercinta...sory lmbat wish...

Eri-chan said...

hadiah terbaik...masa menendang mesti tingat kau mimy..
"aku mesti masukkan gol..."
itulah yg diharapkan ek..

happy birthday megat...simpang jambang laa ni....uiks...

Just Call Me Bitt said...

wahhhhh sampai dua hokehh..hehe

-kak LiMaH- said...

wowooowowowow....sempoi habislaa adinda NIEH....baik hati sungguh..

ini kalO en.somi cheq tgk nie.mahu dia...turut serta demand nak SHOEs chantik mcm abgmeGat poNya........hahahah

kaler dia lawa laa..pakai sok saheh begaya..

Riri Yoorin said...

bertuah abang megat dpt hadiah 2 sekali :D

ratusiput said...

wah kelessssssssssssss...dua skali hadiah...

Google