THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 February 2011

Happy Birthday Kekanda Dari Adinda....

"Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan Kekanda Suami ku...Allah selamatkan kamu...Selamat Hari Lahir ke 33..semoga panjang umur...murah rezeki...menjadi suami dan ayah  yang soleh...amin"

hamboi renungan...tak tahan....menahan....hmm...
Entry yang agak basi jugak...tapi takpe sekarang masih bulan February kan!!!..hari jadi Encik Awak on 18 Feb....tak sempat celebrate lagi tapi hadiah dah bagi camno tu....tak sabar okeh....so tak de hal la lambat ke cepat...nak wat ucapan khas untuk kekanda tersayang....sayang ke?? wooooooo sayang giler okehhh...huuhuh...mestilah sayang suami sendiri..tak sayang melayang .....malam tido luar...wawaaaaaa...tak sanggup!!...eleh dulu single boleh je kan tido sorang...dah berdua....ai cannot...alasan takut gelap...panggggg....

Perkenalan kami singkat...tapi jodoh tertulis buat kami...semoga kami terus bahagia dan bahagia selamanya.....amin....kami ni suka gaduh gaduh manja...benda kecik pun jadi hal...cthnya lambat pickup balik keje,time tgh tengok tv berebut remote,bersiap lambat, baju bersepah depan mata,sorang nak FB sorang nak game...hahahaha...see benda kecik kan.....tapi gaduh tu la buat kami lagi sayang menyayang...ewahhh....lepas gaduh ada adegan pujuk rayu kan...auwww i like...lepas pujuk rayu...cair la kan...nak gaduh selalu la...haha...hisshhh tak baik gaduh gaduh.....

Konsepnya adalah macam ni dalam sesuatu masalah mesti ada jalan penyelesaian...so pandai la kita untuk selesaikan nya...macam aku dan encik awak ni...aku ni memang sah sah la ratu air mata...sikit menangis...sah sah la asik kena buli ngan suami...kadang mengada saja je buat pasal nak bagi aku nangis...nak pujuk kemain lama...ngan muka tak bersalah nya tu....haishh sentap sangat...tapi bila pujuk tu auww....kasih sayang sejati seorang suami....so touching babe...syarahan akan kedengaran..layann....tahan telinga okeh...tapi tetap i love u forever ever....selamat hari lahir suami..

berduaan hijau dalam gelap...bila gaduh sah dua dua macam incredible hulk....hulk hogan kalah...eheheh

happy birthday to u...abg comel...lalalala...dia marah okeh panggil comell...suka tang perut...







Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

6 comments:

Shu Shinju said...

happy birthday to abg megat...hihihi..:)

ratusiput said...

ahahaha...hepi bday gak utk mr megat.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie besday megat....murah rezekimu...jangan lupa belanja kengkawan... :P

Riri Yoorin said...

hepi bday abang megat..

cik xxx said...

mimy,

uit tang manja2 suami isteri jgn cite kat blog. gmbr usik perut la apa la.aku sangap kang.aku tak kawen lagi...hwuaa (moode jeles)

haha, ok lawak.

pi beday la kat suami mimy. hadiah terhebat dah ada depan mata. sirami dia ngn kasih syg.


chow

Kaseh said...

hapy besday cinta hati mimi...moga pjg umur..murah rezeki..bleh jaga mimi sampai akhir hayatt.. aminnn

Google