THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 February 2011

Imbas Kembali Detik 13 Feb

Hah amik ko update bergambar...setelah lama takde gambo...suram kan...huhuhu...ini pun adehh memakan masa yang lama tau tak?? entry draft gambo berlambak...bila gambar blogspot kena blocked...payah sket nak upload...macam macam hal...tapi tak pe ahh....oh yer...kawan kawan ku maaf kalau tak sempat drop komen korang...actually aku baca tapi nak drop komen je hang...siot kannnnnn...lempang tenet lembap ni...aku tetap membaca hingga titisan terakhir kalau korang buat contest kat aku apa tajuk blog korang...aku hafal tau...haaa terror tak makkkkkk...

Kita masih berada di bulan February kan....bila February je sure kait ngan bulan cinta...pasal pa?? pasal itu valentine kah??? oh no tak leh sambut....haram untuk umat islam....bulan lain pun bulan cinta...hari hari pun cinta kalau mau kan kan....aku ada kenangan di bulan February last year...tarikh 13 Feb 2010...tarikh ni bukan sempena hari valentine eh...ini pun sebab tahun lepas adalah cuti CNY yang cuti panjang...maka tarikh ini dipilih...kira nak terkenang kenang la ni..hikss...tahun lepas di tarikh ini tarikh bersejarah menjadi tunangan orang....ceh ngadeee...dah jadi isteri pun...hihi...konon flash back...

Pertunangan bertema kan warna hijau...dah rabun hijau aku rasa...aku pun hampir nak jadi incredible hulk hari tu sebab kepanasan tunggu pihak laki sampai lambat...hehe..apapun semua selamat disarungkan cincin..dan sah bergelar tunang orang yang sekarang adalah bekas tunang bergelar suami...horeyy lagi best...haha...ada gambar dari official photog yang belum pernah aku published...so mari kita tengok bersama sama key.....tunang adalah alam yang sangat mengugat cabaran ...tak kuat habis...goyah...Alhamdulillah kami berjaya tempuhi nya selama 9 bulan dan bermula la fasa lagi mencabar alam rumahtangga...



pelamin hijau alam sekitar ciptaan sendiri...no tempah tempah...jimat duit ...kos hanyalah sewa stand bunga...yang lain beli n deko....dan hasil nya...macam daun bergerak awangan pun ada...

mekap mekap makeover....mekap simple bertunang oleh kawan baik ..Aida...sanga puas hati...bertunang takpayah mekap tebal...over....

rambut juga Aida yang buat....just sanggul gedabak besor...dan cucuk sanggul karipap di tepi rambut...



saat malu malu kucing kena sarung cincin oleh mak mentua...tu dia jari besau...auwww malu nya tak runcing laaaa..lebauu

disisi hantaran serba hijau jugak...orang nya pun atas bawah hijau...dinding pun cat hijau...sah rabun hijau...

bekas tunang ku....hehehe..kini suami ...tak sedondon pun...heppp tak boleh gambo tau...curi curi gambo time family tgh makan..

penyatuan 2 keluarga....kini 2 keluarga ini telah menjadi satu keluarga...terima kasih keluarga kami atas restu dan penyatuan kami sebagai suami isteri...


Thanks for coming frens










Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

5 comments:

Shu Shinju said...

nak bertunang jugak...huhuhu...

Zallyna said...

pewittttttttt....

farahfatihah said...

dah setahun yg lepas la kan, skg dah jadi wife..kejap je kan masa berlalu

ratusiput said...

aku suke kale ijau ko ni nok..naik seri..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mengimbas kenangan ke nok...

Google