THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 February 2011

Citer Ngomel Ngomel Boleh Tak??

Mana gambar?? blog dah takde gambau ke....harapa maaf blog skrang macam tak sudah...hapa nak jadi...macam macam hal...entry berlambak kat draft...tp bila time keje mana leh tgk gambr ...bosan kannn....okey ke blog ngomel ngomel sajo..rasa boring tak?? blogwalking apa tah lagi...harap baca pastu tak dapat tgk gambar...bygkan gambar je boleh ke?? pastu komen...ohhh macam tak ikhlas je...tak sukeeeeee....nak tengok gambar time lunch je ....itupun anda diberi masa 1 jam...yer pastu internet slow motion siput babi berlari....ko tak hangin?? okeh baca balik umah...kat umah pulak...laptop  dah buat hal..ada keyboard ayat ayat tak leh taip...sentap giler...bayang kan la....gigih nak log in FB...blog..pastu kan kalau email kuar auto ...gigih nak taip password...ada patah huruf tak leh tekan.hangin satu badannnn......sudahnya aku log off je ..bencikkkkkk...so ngomel ngomel kat blog buleh dak tetiap hari gini...takde gambar buleh...hahaha..jawab jawab...






9 comments:

Kaseh said...

lek lek jgn marah..takpela..ko ngomel je la..aku ok jek..hehehe

liyana said...

ngomel je kak. sy tetap bace.. hehe sbb situasi kite same. haha
giler kedekut kan opis neh. diberi masa 1jam adalah tidak sempat mau buat segala :)

Shu Shinju said...

boleh jer..tp, kalau diselitkan ngan gambar lagi best...

mrs.spicy said...

hahaha..ngomel pon aku bace jgk. tp kalo ado gambo lagi berseri2

ratusiput said...

windu nok nk tgk gambo ko..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ko ngomel aku baca jerk nok..walaupun aku baca N3 ko dah hampir basi..huhuhuhu aku sibuk...

cik xxx said...

ini bukan mimy klu entry tak bergambar..


cheers!

Emynz said...

baru skang ko rase kan , tuler macam harames kan! mencik aku!

Mia-Ina said...

hehe..mia pun mcm dh x ckp ms menulis..tp dh 1 keja lak...blogger degil kot mia nie..pepun, stiljengah selalu blog akak

Google