THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 February 2011

Hai Blog


Hai blog..datang jenguk kejap...masa tak mengizinkan untuk kembali aktif ke blog....lama senyap ni ada gak rasa tak mo aktif langsung....tapi atas sebab rinduuu....tunggu kemunculan semula yer....
















11 comments:

kella said...

mana boleh ko berhenti beb! aku memang tunggu je ko update tau...
kenapa je ko senyap lama ni.. kat opis line tak clear ke apa nih...
hmm apa pun, gembira tengok ko ada balik nih!

kalau apa apa probs jom la share ngan aku nih...

take care.. :)

kella said...

cukup 10 hari kan ko menghilang...

Kaseh said...

jgn la benti terus..cuti sekejap2 takper la beb..ni kan diary ko..kisah hidup ko tau..dari bujang sampaila da kawen..takan nak stop gitu je.sok ada anak leh bg anak baca..insyaALLAH...

ratusiput said...

i will always mizz u nok...ahaks..

-aNida OtHmaN- said...

AKAK..................

PLZ JGN SENGAP teruss....

cheqq RINDU KAMoooo tau....

sob...soB...sobbb

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah i missed u beb...

farahfatihah said...

uikkk lama benor ninggalkan blog nih! byk habuk dah nih!

Liyanaroxx said...

kak..jgn ar benti blog..nnt yana sunyi

*sambil tolong vacuum blog akak dengan penuh semangat ketekunan*

sambung blog balik ok?saya setia menanti... =)

Mia-Ina said...

x sbr menanti kemunculan edisi post baru kak mimy :-)

Softtouch [Hanim] said...

hai mimi..rindunya ngan mimi...jgnlah stop blogging yer...cpt2 update blog yer...

NeenaAnuar said...

neno nenooo.. nooo nooo nooo..

beb.. apa kata ceriakan hari mu dengan joint contest nie.. sbb aku tahu ko suke bercermin mato kan.. jom jom amik tag nie di blog aku yo!

http://neenaanuar.blogspot.com/2011/02/cool-wif-sunglass.html

Google