THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 February 2011

Transformasi Kasut Sanding Aku

Eh hari ni tetiba jadi blog kawen lak...hihih..sudah melangkah 3 bulan berumah tangga...Alhamdulillah bersyukur atas segalanya...dan ada gak entry tertinggal pasal kasut...yer  pasal kasut sanding yang aku uar uar kan buat tempahan tu...kasut sanding tu simple aje...tapi telah aku tukar transform nampak la seri sikit...yer la dah la flat..rendah lak tu...1/2 je inci je tau...itupun aku still rasa tak konfiden je jalan...takut terpelecok..

Tapi Alhamdulillah ok sangat kasut ni...telah menyelamatkan keadaan aku yang gelabah waktu berjalan berarak...dengan kain yang labuh menutupi...orang tak perasan kot kasut aku tapak flat aje...hiihih...yang penting selesa berjalan....almaklum la aku ni gemuk...pakai tinggi melampau ko jatuh depan orang..aduh habislah...baik jangan amik risiko...so rendah pun rendah la...yang penting  selamat.......


ini kasut tempah sebelum di transform..simple aje


beza atas dan bawah....mana datang nya bunga sekuntum di tengah itu??


sebiji keronsang di pinkan di tengah tengah..senang kan...jimat kos


tengok anak panah kaki aku melangkah dengan selesa walaupun gabra...kalau tinggi konpom la oppss terjatuh...



Ada yang sesize ngan aku nak sewa??untuk penggemar kasut flat silakan...baru pakai sekali je..itupun memang khas untuk bersanding..pastu buat pameran...boleh aje...yang penting size 8 ...inform aku....














Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

13 comments:

-kak LiMaH- said...

BTW chantikk....

rasa tambah bunga tuh lagik lawa laa kak mimi....

tetiba MISSS u so much..sis =(

D.N.A.S said...

Saya size 8 tapi takde plan nak bersanding lagi. Hahahaha... BTW, memang cantik dan kreatif, ok....

kella said...

cantik kasut tu! :)

my.mastura said...

aku suka tgk kasut kawin ko..walaupon flat, tp cantik..lip lap gitu..

afni+hafiz=dani said...

cantik.kreatif. =)

Mia-Ina said...

ble tambah bunga...mkn lawa

liyana said...

sy pun nk pakai kasut flat je nt. tkt tpeleot. hehe

POSH76 said...

cantek kasut tu.....mesti sedap pakai...kalu beli ni paham2 jela

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah..kreatip mimi tambah aksesori....

Ann Ishak said...

yang pasti berkelip2

sEha said...

SIS...sis tempah kt ner....??

sEha said...

SIS...sis tempah kt ner....??

Mary said...

Hello, How do I get in touch with you? There is no email or contact info listed .. please advise .. thanks .. Mary. Please contact me maryregency at gmail dot com

Google