THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 February 2011

Tahniah Intan & Yeus..

Entry lama giler juga...minah ni dah selamat membuat rumah dan tangga...since gambo ada dalam entry draft ...aku nak wish selamat pengantin baru buat Intan & Yeus...siapa mereka ini?? mereka ni best friend adik aku  ekin...tapi aku ni kan akak yang terover....semua kawan adik aku kawan aku..heheh...kawan ramai takpe...jangan musuh ramai yer...lagipun wedding aku dia datang...dan ini lah masanya untuk aku balas balik ....tak gitu...


Wedding dia hari tu dia amik mak andam aku gak Kak Wawa Cleo Studio...all in amik pakej...tema black dan red....hamboii...kelassssss...layan gambar je la ekk


aku duk tepi arch...arch aku dulu tinggi...yang ni rendah tapi bunga banyak
hamboi makan nasi minyak tak hagak hagak...look like sedap tapi tak pun...telah diakui oleh pengantins endiri..kesian diorang catering tak sedap
berteman kan orang sebelah berbaju kuning....dan aku baju hijau...hidup kedah..orang sebelah laju je makan

pakai baju tunang semula...rugi je kalau buat pameran dalam almari..nasib muat lagi kannn

suami baju kuning dah lepas makan...burpp kenyang ke??tengok apa tu...

pengantin berarak masuk..huyooo Yeus macam michael jackson tu...huhu..cayalah

pelamin bersedia untuk diduduki...mengikut tema..merah hitam..mak andam yang sama so design pun lebih kurang kan...


bersama pengantin merah hitam...yang baju putih tu pengapit mengalahkan pengantin kan..hamboii kemain

The pengantins baru...nice..tahniah

doorgift untuk tetamu...sebiji kek dalam ada jem blueberry...nyum nyum sedappp









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

3 comments:

Shu Shinju said...

pengantin lelaki rock beb..hihi

kak...kak lawa la...suka sgt.. rambut cantik..:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah rock siut pengantin laki...wa caya sama lu bro

Ann Ishak said...

kek inti blueberry tu memang menarik

Google