THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 May 2011

Selasa = Cuti Umum = Jurumerawat Baby Tua

Esok di umumkan Cuti Umum untuk gantian Cuti Agong coming soon June ini untuk warga Menara TM dan TM Annexe...yahoo...jangan jelesssss...mengapa esok pulak?? sebab esok ada Mesyuarat Pemegang Saham...orang kaya nak jual beli saham esok so nak elak sesak...kitaorang kena cuti...wowwww..sukaa...dan esoknya apa plan ek...hmmm rasanya kena menjadi Jurumerawat untuk laki sendiri...Encik Awak demam...alolollo baby tua demam,....syian syian...makan ubat dah la degil...nak kena jeritan tempikan dari jurumerawat garang ni baru la...sebiji masuk mulut...haishhh kalau camni pesakit nya...hmm konpom aku pun sakit jugak....eh tak baik mengeluh...dapat pahala jaga laki hokeh....hehehe...bebel pot pet biasa la ...nak buat camne apapun moga si baby tua alololo comey cepat sembuh...makan ubat segera dengan pantas yer....


apasal ek tengok laki tido rasa terharu sebak gitu....eceh ceh cehhh














Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

5 comments:

Mia-Ina said...

didoakan smga en awak sihat ye...manis lak nampak dia tido..

klik ur nuffnang sis

ratusiput said...

muke seksi tu demam.eheh..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya cuti esk..jeles!!!!..bestnlah en awk sbb esk ada jururawat special melayan dia..heeeee

Pepel BoNda AmaNi said...

get well soon tok megat....ko jangan garang2 nok...kang pesakit bertambah sakit kang..lalalalala :P

Shu Shinju said...

cepat sembuh abg megat..:)

Google