THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 May 2011

Kunjungan Bersiri ke STAGE Membawa BFF Pulak

Sekarang ni tengah demam mekap STAGE...gara gara dia buat sale mengila la...aku pun saja je wat entry bagi orang terjebak...hehehe...jangan marah eh..tapi korang suka kannn...disebabkan tersuka...hari tu dah jadi personal shopper untuk BFF ku...diorang ni kengkonon tak mo la beli banyak..kekdah nya banyak mekap wat..tak pakai...cehhhhhhhhh....hahaha..tak pe tak pe...aku nak bagi geng bff ku gak terjebak sama...


Kitaorang plan together hari ahad nak jumpa lepak lepak together..lama tak kuar jadi single ni...sesekali bagi turn bini bini pulak kuar merayap...ngeh ngeh...dan setelah mendapt cop mohor besar...izin dari laki memasing dan laki aku jugak.....dapat la bebas kejap jadi single merayap ke soping kompleks...aku ajak gak laki aku kuar together ...idak le dia mau...lagi dengar nk gi tawaf Mid Valley, nak beli mekap ..terus je bagi green light..."u pegi je la ngan geng geng u...tp jangan balik lewat sgt"...hahaha tu dia...ayat paling last aku tak tahan...


Okey lets go STAGE bersiri bebeh...jam 10.30 pagi ko kitaorang pegi..hamik ko semangat STAGE nya pasal..takut orang ramai.....ok diorang semua datang umah Mak aku...breakfast kat umah aku jap...pastu satu kete je pakai kete syereen...gi asing asing kang parking lak payah...gi satu kete pun best...leh gospi girl...hehehe...best wooo mentang mentang laki takde...adu domba nasib sebagai binik la....here we go STAGE Mid Valley...kami datang ni ....hamboi sang binik kena lepas kandang cam ni la...


Sampai je terus ke STAGE..tak mo berlengah lagi...luckily orang tak ramai...sakan la kitaorang duk belek itu belek ini...bff aku konon insap tak mo beli tetiba mereka terjebak...siap jadi member lagi si Ann dan Reen....kann dah terjebak jebak..siap ada waiting list barang lagi tu nak beli...aku lak hari tu hanya menjadi personal shopper untuk kawan kawan yang kirim...adik ipar aku gak kirim...so aku collect point la...pandai tak otak makkk..hehehe



kunjungan bersiri ke STAGE Mid Valley semula...suasana lengang je...ada bagussssss


mengidam aku nak snap cam ni kat cermin STAGE..apa kes...dapat jugak...hahaha...hari tu malu malu ..geli je


 berjaya menjebakkan diorang bersoping STAGE...hehehe..sakan ko beli diorang ni...entitle jadi member la...


hasil borongan mereka mereka yang terjebak di kaunter pembayaran...ngeh ngeh...itupun ada yang letak balik tak cukup bajet...tengok tengok...


anis yang memula insap tak mo beli...kata nya mekap banyak wat pe...masuk muzium kah...dan tetiba...errrrrrrr...beg plastik penuh hokehh..


syereen lagi la...tak leh nak cakap apa...tergamam terus...semua dalam kedai tu dia nak...minah ni dah jadi member STAGE ...huyohhhhhhhh


Ann duk jauh jauh je fokus barang mekap...jgn memain...paling terbanyak soping...dan jadi member STAGE gak...pastu asik duk pikir nak beli apa lagi...still tak cukup tu


2 plastik kah?? beli lagi kah?? oh tidak....aku sebagai duta tak rasmi STAGE..tapi nan ado dapat barang free...point free ada la...:))


sekadar tayang orang punya je la...aku kan personal shopper STAGE...so kalau orang kirim tu aku tumpang sekaki la...best kann wlu pn bukan sendiri punyeeeee


yeayyy dapat snap gambar kat backstage STAGE...memasing dah giler STAGE...makan pun citer STAGE je..itu ini


bersama bff ku yang berjaya diterjebakkan...prankkkkkkkk...wakakaka...lu kena beb...tapi takpe suka kawan aku mekap mekap...caya la bff pasni kita makeover pulak beb


yang penting kami jumpa SA best...nama dia Edmund...kalau gi sini jumpa dia key...dia best..pandai layan orang pastu kalau rasa nak suggestion warna ke produk tanya dia...layanan tip top...





LEPAS STAGE APA LAGI TAWAF MID VALLEY LA KAN...HEHEH PELUANG "SINGLE" SEHARI












Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

PinKy MoMMa said...

yang..kamu buat aku terjebak okehhh...sbnarnya baru je kenal blog ni..kenal dari blog maera..

pas dari tu terus folo sini..siap letak blog kamu dlm bloglist ku ahahaha..kes tangkap cintan abis la ngan blog ni sebab stage nye pasal huhu..

nak paksa laki mak pegi kuantan minggu ni huhu..

~Rina Mazlan~ said...

Mcmana nak shop ni.. Hmm kena lah angkut anak2 skali.. Terjebak jugak :)

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah....soping kat STAGE...hari tue ina..nie ko lak..duta STAGE la pas nie nok....

Dylan Sanders said...

mimy,i like ur baju, cantik!

POSH76 said...

bessnye aku pun dah terjebak....hehe

Eri-chan said...

mula2 kirim 2 je...kemudian tambah kiriman 1..kemudian pergi bersama2 dah tambah lagi 6 lepas tu nak tambah kiriman lagi 3...adoyaiiiiiiiii....

ratusiput said...

mane tak habis stok...ko n the gang je dh borong sume.ehehe..

NeenaAnuar said...

waaaa... sakannn korang ek!! ni yg wat aku nak terjah gak nie.. nak pi carik lipstik laa.. hehehe..

Mia-Ina said...

nak juga kumpul koleksi mcm ni..tp duit kena jaga...berdikit2x je mia beli brg make up....jenis mia x suke kumpul...dh hbs sikit, br beli

ana love apez said...

salam BW, slalu gak g MV lalu depan stage tu. tapi x brani nak masuk. takot sentap ngan harga barang dorang. haha. btw, u nikah 5bulan, 4 minggu. i nikah 5 bulan, 3minggu. hehehehe..

Bitt2 said...

alohhhhhhh tak jumpa dia...jumpa pompuan yg malas nak layan... ;(

Google