THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 May 2011

Merembat FOS Murah Lagi

Ha ni bukan ada kedai FOS nak tutup kedai lagi ek...ini FOS outlet sale sajo....aku ke Jusco Wangsa Maju dan tersinggah ke FOS kat situ...konon saje je nak nengok ...saje je tu yang tak leh pakai...hehehe....dan tetiba nampak satu tag tertera "3 for RM23"...erkkk ibarat dah termakan ubat guna guna ...terus je belek belek apa la murah sgt ngan tag tu...hmmm tag ni memang berghantu tau...sauk satu jumpa kemeja size 16...sauk lagi  jumpa kemeja juga size 16...dah dua still tak cukup...sauk dalam dalam lagi yeayy jumpa yang ketiga..yang ketiga jumpa seluar track bottom...yer sesuai nak bersport...puiiii....konon.....ok cukup kuota dah leh bayor RM23...eh cukup ke 3 item tu...nak sauk kali ke 4, 5, 6 ...size tak de lol...hampeh....ok sedar diri ...RM23 itu dah tahap murah melampau...inilah dia hasil terjebak..dari nak tengok tengok dan terbeli....jumpa harga camni terus je grab ...berbaloi baloi....thumbs up kat diri sendiri sebab berjaya menjimatkan wang ..


 plastik FOS menjadi saksi hasil sopingan murah melampau...heheh kena bayor 20 sen ni tau tak...berharga



hasil kemeja bersize 16 ada 2 helai...boleh pakai gi keje ....sukeeeeeee....track bottom tu untuk amalan kesukanan....yer ker...huhuuuh


yang pasti 3 For 23.....berbaloi baloi...tak cantik takpe...bila aku pakai konpom canteks...lalalaa...













Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMI

10 comments:

Just Call Me Bitt said...

wow kalo 3 for 23 tu murah la..hehe selama ni terjebak kalo buy 1 free 1 hehehe

ain rahman said...

haiii,,utgnye akak..sllu jmpe je bnde best2 kt FOS tmpt akk...stiap kli msk FOS mesti kluar tgn kosong sbb xkenan wlpun hrga dy thp nk tesembul bjk mte (T_T)

Dylan Sanders said...

Hi Mimy,

1st time aku tggl jejak kat blog ko ni..selalu baca n diam2 jer :)
aku pun kalau g fos, mesti lupa diri..maklumlah..size american susah nak cari..so bila dah tjumpa yg muat tu..kelam kabut selongkar rack part bawah2..(dgn harapan ade baju yg cantik2 tselit kat situ) btw, love ur blog babe! keep writing! :D

ratusiput said...

huh kalau dah lekat kat badan cantik je nok...yg pntg berbaloi2.aku pun suke.jimat.

Eri-chan said...

pergh terbaik harganya...sangat murah...harusla kan even kena bayar plastik 20sen

Softtouch [Hanim] said...

murah tu..mmg berbaloi....

Mia-Ina said...

murah tue 3 untuk rm23 kak mimy..eei bestnya..

klik ur nuffnang

Jasfyra said...

i like...biar murah asal cantik..ish!! jeles pulak ngan u.nak beli gak 3 for rm23..uhukss

no_helmi87 said...

aiii kak mimi...salam kenal....sya pn suka g shopping kt fos...jimat dan berbaloi baloi...and suka sgt jengok blog akak yg happening ni...

cik xxx said...

mimy,

aku rembat gak kat FOS nie. tapi aku amek singlet dok pakai kt uma. 3 baju RM16..

dok umah takyah baju mahai2..

:D

Google