THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 April 2012

Monday Blues..zzzzzz Like Fayel

Rasa seminggu senyap sunyi dari memblogwakling...blog sendiri nak update pun terbengkalai...last week mood trauma...so amik masa nak pulih ...minggu ni dah bersemangat baru...walau macam macam dah terjadi kan....hidup kena teruskan......tapi tulah hari ni mood monday blues la....rasa nak tido je...penat berjalan jalan Cameron Highland 2 hari 1 Malam pun tak habis lagi ni...macam macam citer gak berlaku kat sana..dan ada pengalaman akan di kenang...hahaha ada je hal nya kann...

Takpe esok cuti lagi 1 May....leh sambung cuti ...huwaa tak boleh gak baju bercuti nak mendobi banyak weh...dah la budak kecik Fayel poo poo tembus baju, seluar, stokin, sweater...huwaaa berbaukkk...Fayel oo Fayel...apapun layan tengok gambar budak kecik ni tido...aku lak jadi ngantuk jugak...zzzzzzz...Fayel, mana nak join tido gak....jelessssssss laaa ..Fayel ni kuat tido di mana saja...senang bawa berjalan...yang pasti perangai kuat tido adalah dari mamanya...kesan akibat pregnant kuat tido...nah hamekawwww....Fayel dah terikut...lalalala....

Orang stop makan R&R dia tido...

 Dalam kete..jalan berbelit ular kat Tapah pun dia layan tido lagi best...

Dah sampai cameron pun tido lagi...

Check in Apartment pun tertido lagi....kesejukan kot

Nak jalan jalan cari  makan pun tido jugakkkkkkkk

 Sedap tul Fayel tido....bersungguh muka tu...mimpi apa Fayel...

Sampai papa nak makan pun dia nak tido gak...

Sian papa makan kena kendong budak kecik ni..sebab dia tak nak mama...huwaa gerammmm

Eh dah celik sikit....still nak papa pangku jugak..mengada

Sampai macam tu sekali Fayel mengada...dia tak nak mama...aku dukung meraung bergegar food court suara dia

Cakkk grr ..hai dah bangun...Fayel sejuk laaaaaaaa

Celik mata besor yer nak jalan pasar malam...kendong by papa yer...

Malam pun tido tak sedar diri...susu pun tak nak...sejuk la tuu

Esoknya bangun pun lambat...halooo selamat pagi sy dah bangun

Pagi pagi wat muka blur ehhh..apahal dik

 Wakakaka muka papa Fayel ....Fayel kehappy-an buli papa dia pagi pagi nak berdukung je...

 Dan masa untuk berjalan hari kedua..arghhh tertido jugak dalam kepanasan kete rosak...huwaaaaaaaaaa....


BESTNYA KALAU DAPAT TIDO MACAM FAYEL.....NAK JUGAK....NGANTUK AKU NENGOK GAMBAR FAYEL...MONDAY BLUES...APA PUN TAK BOLEH....TENGAH NAK AMIK MOOD NAK BERBLOGWALKING ....





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

ciksuen said...

hensem la anak teruna sorg ni! :D

ariana8733 said...

comel nye lah dak tecik ni..kak mimy, nak pnjam fayel sehari...:p

-cinta soFiaSafiya- said...

besar dah diaa....SANGAT ensem...

tido lagik best la mama....

Shu Shinju said...

alahai..geram ngan fayel..dah la x dpt jumpa khamis lepas..huhu...

Softtouch [Hanim] said...

sedap betul fayel tido..budak xbyk ragam..bagus sgt..gud boy betul..ensem!

Aida78 said...

fayel asyik tido jerk...sejok kot tido jerk lah ni...

Bitt (double IS) said...

lagi sejuk lagi syok dia tido la mama ;)

Liyana said...

hensemnye fayel ni... hehe

awat x cuti isnin kak? :D

Ann Ishak said...

memang mentido je budak kecik ni...senang bebenarlah nak bawak jenjalan ek

dina said...

comeynya si fayel ni... aduhai, rasa nak cium2 pipi dia, muka cerdik betul la anak kau ni mimy... geram aku

ketikketok said...

Jom cuti-cuti unik Terapi Spa & Keluarga Mini Agro-Forestry Aromatherapy Village Cameron Highlands.

Google