THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 April 2012

Kawan Baru Toys Comel...

Hai...hari ni citer Fayel lagi..huhuhu...gitula kekdah citer aku dah bosan basi...bagi laluan citer anak la eh...semalam Fayel , hari ni Fayel , esok Fayel dan seterusnya Fayel lagi...seronok syok sendiri nak citer pasal Fayel di blog mama nya...bukan sapa pun mamanya jugakk...

Hari ni kisah nya Fayel dah ada kawan baru...kawan tido ..kawan main ..tapi tak boleh berkata kata....kawan baru Fayel comel giler...sampai mama pun suka nak rembat hias kat kereta...eh tak boleh ni Fayel punya...bukan satu tapi dua tau...Fayel sukeeeeee...semalam mama balik keje bawak balik toys comel ...mama kata kawan mama bagi nama nya Aunty Ika Razak...kawan seopis mama...Thank you very much...

Dan semalam jugak selepas dah mandi...mama dah peposingkan Fayel ngan toys comel...mama kata walaupun Fayel baby boy tapi boleh je ada toys bebear ni...selalu baby girl yang ada kan...mama kata takpe Fayel baby lagi..nanti dah besar sikit baru tukar mainan lain..macam Hot Wheels ke..Cars ke...Lorry ke..Thomas ke...ehhhh macam mama je lelebih over ni...ngeeeee..takpe takpe Fayel dah ada toys comel ni senang la nak buat peneman tido....tapi papa kureng suka la...papa kata tak macho la baby boy ada toys ni..alamak papa ni...ini kawan mama bagi kena hargai...ok la papa kata boleh main tapi jangan bawa sampai ke besar...hihihi...baiklah papa..


2 toys comel kawan mama bagi...comel nyaaaaaaaaaaa

Ini kawan tido Fayel...

Yeah Fayel di apit oleh toys comel lote

Bukti nya Fayel senang hati dan happy bermain bersama toys comel...horrey

sayang toys comel Fayel....peluk peluk sikit





TENGKIU FAYEL UCAPKAN PADA KAWAN MAMA ; AUNTY IKA RAZAK..FAYEL SUKAAAA SANGAT










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

16 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

fayel dinda aisyah nak pinjam bleh?????

aTy _faRed~ said...

memang comel...heheh..tapi fayel lagi bergande comelnyer..:)

mamyharraz said...

aduhai fayel nape awk hensem bangat.geramnya makcikyati tgk.

bear tu pun comel :)

ratusiput said...

ehehe...bkn main suke fayel dpt toys ye...aunty ciput yg tgk ni pun terasa mcm nk toys jugak.. :)

Qhaifa Nur said...

akak fayel macam dah berisi sikit...
makin comel dia...
ni baru 2, esok2 bertambah lagi....

farahfatihah said...

dah bam bam dah dak kecik ni huh berkat susu ibu =)

LoVEaQshA said...

alolo sm cumil fayel ngn toys tue,tp fayel la yg plg ensem..eh akk bkenan tau kte ngn ank akk nie,lau bby kta lahir gurl nk g bwk jmp fayel la..hihi

D Yatie said...

alah3...comel! arissa tak ada toys bebear lagi...hehehe...w/end nih nk p cari mende2 utk arissa,,,,

MissRhana said...

hi fayel comel ... born in the same month wit Iman :)

Riri Yoorin said...

nnt byk la mainan fayel

wahida said...

alahai fayel...ko ni comel bebenor...

bila lah aku nak jumpa ngan anak ko ni? geram la weh ngan dia ni...buat aku rasa nak cium2 jer...

Ina Khairina said...

bila fayel nak jumpa mama ina lak ni?mama nak kasi hadiah jugak kat fayel

Mrs. Norrie said...

sian fayel...sampai nak terkeluar dari tilam main ngan toys

Qyla Aqilah said...

Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

Ann Ishak said...

sure papanya suruk mainan tu bila fayel besar nanti hihihi

Softtouch [Hanim] said...

alololo comelnya toys dia.....sukalah gayel dpt byk menan

Google