THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 April 2012

Fayel Join Besday Party Dania 1 Tahun

Buat pertama kali..sabtu lepas aku bawa Fayel gi join besday party...excited mama nya...hover..macam la Fayel paham besday tu apa...kengkonon nak expose hepi besday to you la...seronok pulak...selalu sebelum ni kalau aku gi besday anak kawan kawan berdua bawa diri tanpa budak...kira mak budak meraikan majlis...now this time...aku dah ada Fayel..weeeeeee....kategori budak jugak la...walaupun masih baby..macam la dia paham ek...hahaha...

Besday party kali ni pegi umah kawan baik sejati ku, geng GxixG aku si Baizura nya gegurl dah setahun...Bai buat kat kondo baru area Club House umah dia..harus la kena pegi..tepi pool gitu...waaa aku sampai je...kelasssss majlis....terbentang pool buat aku rasa nak terjun...nasib sedar diri mama Fayel...kalau Fayel besar konpom aku suh pi mandi nak join sekaki....mostly parent yang bawa anak habis majlis semua  kasi terjun kolam...best wooo...Fayel mampu tengok je la...takpe Fayel nanti besar mama bawa pegi umah Mummy Bai eh...ko tunggu eh Bai...anak aku besar sikit umah ko tetiap minggu aku tumpang pool kondo ko..ahaksss...FOC katekannnnnnnn....

Fayel join besday party Dania Saffiyah Razu....kawan Fayel ni...harus la kawan....aku ngan mak si Dania baik giler kot...kawan dari kecil beb...darjah 4 tu tahun 1991......muka busuk berhingus hitam tu...sampai memasing kawen beranak pinak...kira la baper lama kawan...kira ar 21 tahun tu persahabatan...memang sah kawan sejati laaaaa....gaduh rajuk sentap dah biasa...hehehe...tapi tetap utuh.. so Fayel kena kawan ngan semua anak anak kawan mama ...geng GXIXG...bukan kawan je anggap adik beradik macam mana mama rapat ngan kawan kawan mama....tak mo sombong sombong kerek berlagak...no no no....eh aku ni nak citer besday melalut kes kawan lak...apa daaaaaaa...gitu lah kekdah merapu aje...layan gambar ar sudah....


Kami nak gerak ke rumah kawan sejati ku....Encik Awak sangat sporting hari itu...menurut perintah je nak kemana....weeeeeeee..ada makna...EA ni memilih tempat sikit...disebabkan Bai tu kawan sejati aku...dia takleh kata tidak....

Macam biasa cap ibu dan anak mesti nak gambo dalam kete bagi papa sebelah sentap...lalalala

Snap punya snap tetiba gambo double chin hahaha sah Fayel mewarisi mama punya dagu...jangan salah kan sesapa ...huhuhu sentap nengok

Happy Birthday Dania Saffiyah Razu....Mummy Mimy datang ni nak join ....

Deko deko nak potong kek..wah ada candy buffet gitu...gegurl nya besday mestilah pink..tak gitu...standard...

Sampai je besday girl tengah potong kek...lagu dimainkan ada band kugiran ko...wah macam kenduri kawen aku rasa...kelasssss ko baii

Keluarga bahagia kawan sejati ku....amin korang dah berempat sudah....hepi nengok kawan bahagia..bai yang aku  kenal 21 tahun lalu kini dah jadi mama 2 anak...

Dah terkena join jugak masuk gambar ....aku suke la...tumpang glamer..

Aku tak dan nak pegang Fayel...di hangkut oleh si Jan...aku single mingle gitu...

Wah aku macam perasan lupa anak aje....haha mana tak nya..Fayel baru sampai dah orang sana sini situ duk pegang...ha pegang la...rileks sikit aku

Fayel dengan Mummy Jan nya...aku jugak single dalam gambar kan...takpe Jan amik aura...sok lusa kawen cepat...amin...nah kalau nak tau kebetulan gambar ni...kami adalah kawan sejati childhood, setaman, sebasikal, selepak taman, selepak umah masa kecik kecik....seronok la beb ingat dolu dolu..now turn our kids la bebeh

Fayel kehausan macam dia punya besday party lak....hahaha

Dan akhirnya ketiduran bersama topi besday..penat sangat kot...orang lain nya besday dia yang penat bebenor...



EVENT BESDAY PARTY YANG BEST...MAKANAN SEDAP...LOKASI BEST...ADA KARAOKE BEB...AKU NAK NYANYI LEPAS GIAN NI...SEKALI EA BANTAH LAK...HMM JELES LETTEWWWWW





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

21 comments:

daela said...

bestnya...nok nnt kau buat untuk baby fayel tau2...:))

LoVEaQshA said...

wah bestnya fayel g bfday party..nti pasni leh wat tik fayel la plak..
Hihhi cutela fayel pkai topi bfdy tapi kemain syiok tdo erk..

Pepel BoNda AmaNi said...

wah bestnya tepi pool....

zurayusoff said...

sumpah!!!!
fayel mmg comel
dah macam anak omputeh lak aku nengoknya..
nasib baik dok jauh
kalo tak dah kena cubit2 dah pipi putih dia tu...heheheh

mamyharraz said...

bestnya fayel :)
suka tgk deko2 birthday party meriah mcmni.

double chin tu yg buat fayel semakin cuteee :)

~ NANA ~ said...

wahhh nmpk meriah bufday party tu...

btw fayel nmpk comel bila tido...hehe

Qhaifa Nur said...

bestnya party...kat kolam lagi
pasni party fayel pulak...

Mommy_Cha said...

hehe..kemain hensom fayel tuh kak mimy ;)

Mrs. Norrie said...

bestnya fayel tdo...hehehehe, dah baper kilo nih, chin dah tebal...hahahhaha

SURIA AMANDA said...

grand party kawan mimy tu....mesti anak first kan..

La dOLcE mEa_nAtt said...

adoi fayel buat aksi chomelll lagi...aduhhh mujur aunty xde ank g fayel

POSH76 said...

kelasss bday celebration tu.....nanti bday fayell harus grant gak hehe

POSH76 said...

kelasss bday celebration tu.....nanti bday fayell harus grant gak hehe

radziah AR said...

tahniah, kuruslah mimy

Riri Yoorin said...

kita geram tgk fayel tu kus semangat

Girl Girl said...

dagu sejempottt.... geram tgk dagu fayel muchuk... comel sgt..

mia-ina said...

lps ni fayel jd kaki jln la besar2 ye..hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

comeiiii laa fayel tertidu ngn topi bday tu hehehe geram jer tengok rasa nak cium2 jer pipi dia..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya party dia..fayel plak baik xmerengek...senang bwk jln2...

Bitt (double IS) said...

comelnya fayel pakai party hat...cute miuttt sangattt...

PinKy MoMMa said...

aku dari dulu sukaaaa dagu kenit fayel hehehe..aduh party itu sungguh kejambu jambuan..asal aku tak diundang ni hahaha

Google