THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 April 2012

Baru 2 Hari Kena Tinggal kannnn

Dah masuk hari ke 2 keje....so far so good...ramai tanya aku nangis ke?? hahahaha....aku ingat nak nangis tapi tak keluar air mata ...camno....hati kering betul mama Fayel  ni...eh hati menangis siapa la yang tahu kannnn...aku menangis dalam hati jek....nangis jugak kan..siapa tak ingat anak wehh...kita keje cari rezeki kan..gitu lah..memula hati tisu la..lama sikit okla kot....takkan sebab menangis terus nak resign...takde la sampai macam tu...dah la nak dapat bon bon ni...keje keje keje selagi boleh keje untuk rezeki dan kesenangan anak...mana tau dah besar sikit Fayel dah pandai demand nak mainan Hot Wheels...takde la mama kata tak boleh kann...so nak Hot Wheels jangan menangis eh ..**macam la ko tau Fayel nak Hot Wheels..**

Dah ada anak ni..kat opis hati ingat kat anak la...dulu kerap la asik tepon Encik Awak tanya tu tanya ni...sekarang kena tepon mak tanya kan si Fayel...ok tak dia...dah menyusu ke belum..Fayel buat apa...semalam mak aku kata Fayel agak tercari cari...nak mengonyel ...dah bagi susu 4 oz pun susah tido...mulut tu tercari cari konyelan dia...hahaha....syiannn dia...patut la semalam aku sampai je rumah dalam 6.30 ptg...aku kejut Fayel terus bagi konyelan dia...hamboii macam hapa je budak sorang tu...tak nak lepas...aku nak bangun kejap pun tak boleh...kuat dia memekap...apa tak nya lebih kurang 8 jam tak jumpa kan..gitu la jadinyaa

Pagi tadi macam biasa bangun pukul 5 pagi...terus kejut Fayel bagi menyusu...selalu dia tido ..hari ni peel dia lain lak...mata celik segar bugar berjaga...macam tau aje mama nya nak keje pagi ni...Fayel dah bukak mata besar tu yang buat aku rasa berat nak gi keje...hahaha...sebab nya bila mata besar..dah la diam ..tak banyak songeh adalah memang best kalau di buat main gomol..tapi sayangnya aku kena pegi keje jugak...terleka jap melayan si Fayel pagi tadi...ahh sudah pegi mandi segera.....dah Fayel bangun sekali ngan papa nya terbangun awal jugak...kena la papa nya jaga..dan pagi tadi Fayel tengok mama nya gi keje sambil melambai tangan...terus aku rasa iskk nak patah balik je...


Budak ni pagi tadi bangun tak mo tido balik...saja je tauuuuu nak bagi mama leka layan dia

Budak mengada tak nak tido...hepppp...ngan taik mata nya ada lagi ...

Mama mandi papa jaga..manja sangat ngan papa dia ni...sampai duk senang lenang gitu..hishh

Mama cium cium polok dia...saja je bagi mama lambat pegi keje tau nak dukung dia

Nah bagi kat Tok Mak pulak dukung....

Bye mama gi keje dulu yer...muahh sikit...kiss tak puas la...kang mama gigit baru tau



ALA BARU 2 HARI KAN ANGIN RINDU TU ADA LAGI..ORANG KATA ADA BAU LEKAT ....NANTI LAMA LAMA OKLAH ...




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

PinKy MoMMa said...

anak ku dah besar pun..aku sedih nak tinggalkan..ini kan kecik coet mcm fayel..lg sedihh..tapi mama kena kuat!

kerja..kerja cari wang besar hehehe

Liyana said...

ish jgn resign, x lame lg bon bon.. hehehe

mamyharraz said...

sy nak g keje hari2 mcmnilah mimy..dah cium pelok..ulang2 kang dah ke depan kakal berlari panggil mamy nak salammm patah balik pelok cium salam.. aduh hari2 touching berdrama :( apakan daya kerja harus diutamakan.

tutup mulut said...

fayel sgt menggeramkannnnn. so hensem!!

aTy _faRed~ said...

fayel cerdik..fes day kene tinggal-bangun2 tido mam tak de..2nd day dah tau-terus celik mate ek-nak jumpe mama die dulu sebelum kene tinggal..baik fayel ni..behave..:)

POSH76 said...

mesti windu giler2kan...cian fayel kena tinggal...mesti rasa cam nk bawak gi keje

hana said...

kesayangan tok mak dia la ni..cam tau2 je ek nak kena tinggal dek mama..

Riri Yoorin said...

kak mimy muka fayel ni tak puas pandang la.. comel sgt

Pepel BoNda AmaNi said...

xda nyek nok...aku sampai skrang...asyik la teringat anak jerk....cukup time nak cepat2 jerk balik....

Shu Shinju said...

alololo..sweetnye... fayel..perot tu comel...hehe...

Google