THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 April 2012

Cucu Tok Wan Tauuuu

Tok Wan adalah atok Fayel dan abah aku...since aku masih duduk ngan mak abah aku lagi ...kemesraan antara Fayel dan Tok Wan nya mesraaaaaaaa...yerla celik mata Fayel nampak atok nya....selepas mandi Tok Wan nya mesti duk dukung meriba Fayel...hamboi Fayel pun dah kenal muka Tok Wan..nampak Tok Wan menangis...haaa rasakan la Tok Wan...sapa suh duk ngajar Fayel ni..hehehe...sampai Tok Wan tengok berita pun kena mengenjut Fayel tido...hihi

Tok Wan nya kekok mekok pun tetap pangku Fayel...sayang bebeno...kadang Fayel dah tido kat bilik atas pun ...dia duk tercari...Fayel jalan sehari suntuk pun dah rindu...asik la duk tepon tanya....Fayel ok ke ?? perkara utama kalau call adalah Fayel...haishh ni camana la kalau aku pindah ni..rindu dendam la Tok Wan nya....aku naik start keje nanti...job untuk Tok Wan la kena jaga Fayel...bila Tok Mak bzz ..Tok Wan kena take over..dah terror tu...caya tak caya...Fayel ekkk sikit...dia la yang kelam kabut pujuk...

Fayel bukan cucu pertama ...Fayel cucu ke-4 ..cuma mungkin aku kan anak perempuan sulung keluarga walaupun anak no.2....Fayel kan anak pertama aku...lain kot sayang nya....lagi pulak setiap masa nampak progress Fayel dari lahir sampai la sekarang...Tok Wan juga yang menAzankan Fayel selain Papa nya...Alhamdulillah, terima kasih Abah...semoga kasih cucu dua beranak ni hingga ke hujung nyawa abadi.....aku suka nengok Fayel ngan Tok Wan..rasa terharu di hati...comel jekkk...betul la orang kata kan kasih sayang Cucu ni lain macam sikit...serba tak kena aku anak nya kalau cucu nya tercuit sikit..sensitip wooo....bikin sentap jiwa tau...hehe bagus gak cucu atok baik...banyak benda boleh grab...hahahah ...apalagi guna kuasa cucu la kannn....so Fayel sayang Tok Wan n Tok Mak so much key...nanti dapat banyak hadiah best dan besauuuuu!!


Ini Tok Wan sayee...takde gigi hihihi

Tok Wan suka pangku saya tiap hari

Eh saye nangis nampak Mama lalu...Tok Wan tetap pegang lagi

Bestnyaaa Tok Wan duk riba sayee...best je rasa bersandar ni

Tok Wan dukung best laaa

Tok Wan nak try angkat timang..

Huwaa dah melalak...Tok Wan jom jalan kat luar..tak mo duk dalam umah



BESAR SIKIT NI MESTI AJAK TOK WAN MEROUND PUSING NAIK MOTO...VROOOM....






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

POSH76 said...

fayel mesti jadi fav tok wan ni yer

Pepel BoNda AmaNi said...

tapi kan nok...rasanya kan..cucu dari anak perempuan nie...diorang sayang lain skit kot...cam maktok amani tue ha...

Ika Razak said...

:) comel la fayel.. :D

D Yatie said...

seriusnya muka abang hensem.. :D

~ NANA ~ said...

sbb tu org cakap anak & mak boleh gado semata2 disebabkn cucu...hehe...biasanya nenek akan syg cucu lebih2

Riri Yoorin said...

fayel ni hensem la kak mimy tgk sekali nk tgk byk2 kali

mamyharraz said...

cucu kalau dgn atok nenek mmg manja sesgt..atoknenek pun apa kurangnya manja kan cucu kemain lagi..

dulukan mimy ayah sy garang yg ampun!sekali dpt cucu amboiii kemain lembut layan cucu..silap2 kita balik kena marah dgn depa bila berkasar dgn anak kita sendiri T__T

Liyana said...

comel btl la fayel ni...cucu kesayangan ni..untung la fayel... hehehe

Softtouch [Hanim] said...

confirm fayel nnti ajak atuknaik motor...manja ye ngan atoknya...tgk besar nnti mesti melekap je ngan atoknya

aTy _faRed~ said...

anak aku cucu lelaki pertama dari anak perempuan pertama...;p bellum kuar lagi dah dapat segale yang istimewa..;p

PinKy MoMMa said...

tok wan tetap sabar walaupon cucu nangis..caya la tok wan!

cucu ni aura dia lain kan hehehe..

Google