THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 April 2012

Senyuman Sebelum Kejadian Itu...

Aku masih trauma lagi dengan kejadian yang menimpa aku dan Fayel kelmarin malam sabtu..oh terbayang bayang peristiwa pahit itu...terima kasih Ya Allah masih ada kesempatan lagi aku dan Fayel meneruskan kehidupan bersama...tearss...tak dapat nak teruskan cerita...masih sedih hati hiba ...perkara berlaku sekelip mata ..betul la kita manusia...siapalah kita nak menolak takdir Allah...namun aku bersyukur Alhamdulilah..pasti ada hikmah tersembunyi di sebaliknya...mengapa dan kenapa yang terjadi..tunggu yer bagi keadaan memulih segala untuk aku ceritakan semua...aku masih keadaan terpinga nak terima hakikat apa yang telah direncana kan dalam hidup aku...

Melepas rasa trauma yang teramat...tak leh nak lupa...sebelum kejadian..siang itu Fayel agak ceria...kami berkumpul 3 beranak di hari minggu sabtu..sambil mengacah Fayel..oh bahagia...Fayel yang jarang senyum ...maklum la senyuman mahal...kemain galak dia senyum di acah...mengekek terbuka mulut luas..tersenyum ceria sepanjang masa...senyum ceria disiang hari rupanya ada tragedi di malam hari nya.....walaubagaimana pun Fayel selamat ...sujud syukur....mama papa masih perlukan Fayel dalam hidup...Fayel sumber kekuatan hidup, kebahagiaan kami sekeluarga ...love u so much













ADA YANG TAK DAN TAK TAHU PASAL TRAGEDI MENIMPA....TRAGEDI ITU AKAN KU CERITA JUA NANTI..TUNGGUU










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

26 comments:

ciksuen said...

oho. u bikin i suspen dear. whatever it is..yg ptg u ol selamat. alhamdulillah :)

Deqna said...

weh apa yg dah terjadi ni?? saspen ni..

apapun semoga takde apa2 yg tidak diingini berlaku kepada ko sekeluarga...

e k i n ♥ y u s r i said...

ape yg terjadi nie?

ariana8733 said...

nape kak, ape yg terjadi..ermmmm..wat suspen je akak ni tau, ape2 pon alhamdulillah, si comel fayel tu selamat..

mia-ina said...

x sbr nk tau cite full...dh g urut kak?fayel ok?

Mommy_Cha said...

naseb baik semua selamat ye kakak kurusss?

zurayusoff said...

mimy...ok take time
rasa dah ok nnt u citer
yg jadi persoalan skarang ni....
kenapa anak kamoo comel sgt haaa???
pi la masuk mana2 contest baby ke apa ke
aku berani kompom la
mesti menang

Shu Shinju said...

alhamdulillah..kak mimy & fayel ok kan... fayel comel sgt tgk dia gelak..geram !!

~ NANA ~ said...

risau lak bila baca entry ni...harap2 semuanya OK la yer

mamyharraz said...

syukur sgt mimy&fayel tak apa2.
sgt cuak bila baca status mimy.

semoga fayel&mimy dan semua termasuk sy&family sentiasa di bawah perlingdungan Allah.amin.

Liyana said...

ape jd kak? x smpt bace status fb, hr ni lmbt plk smpai opis

Kella said...

mimy... alhamdulillah.. kamu sekeluarga selamat sekarang ni..
wlau apapun ceritanya aku pun bersyukur sangat tidak mendengar cerita yang sedih dan kamu bertida tidak apa apa..

fayel tu memang comel la mimy...!
sangat comel!!!
sangat lawa!!
geram jee...!

ratusiput said...

syuukur sgt2lah kan fayel takde pape.risau gak aku se ko ckp kt fb tu...

Ina Khairina said...

serius sgt terkejut n sedih dgaq cite mimy kemarin....mujoq mimy n fayel comel xde apa2,syukur alhamdulillah

.:Mama Dhia:. said...

alhamdulillah mimy sekeluarga tak ape2.. fayel makin comel la..

Girl Girl said...

Fayel ni putih laa....

Liyanaroxx said...

Alhamdulillah akak ngan fayel selamat...berderau darah saya baca FB status akak tuh...next time be extra careful ye kak? btw geram tgk fayel,semakin bam bam *muacks*

mekchu said...

aku follow update kat fb ko.. tp biasalah, hanya baca tak komen.. syukur fayel selamat dan jadikan apa yg terjadi sbg pengajaran.. cheers..

Eri-chan said...

apa jadi beb? aku dah lama tak online

La dOLcE mEa_nAtt said...
This comment has been removed by the author.
La dOLcE mEa_nAtt said...

geramnya pix fayel semua chomel2...hope xde benda2 yang buruk terjadi....

PUAN SUE said...

kenape ni...YA Allah..takut pulak ni

Aida78 said...

apa yg saspen jerk ni kasi risau jerk...

Riri Yoorin said...

sampai sekarang kita tertunggu2 apa yang berlaku. apa2 pon take care sis

D Yatie said...

eh? kenapa ni mimi? (mimi ke kak?) huhu. sorry kalau macam kuang ajo plak. isk. isk. isk. apa2 pun Alhamdulillah Fayel selamat.. :)

Bitt (double IS) said...

owhhhh belum cerita lagi...aduhaiii semakin suspen lagikk

Google