THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 April 2012

**Advertisement ** - Mari Beli MAC Meh....Original Tauuu..

- ADVERTISEMENT.. 
scroll down for new entry-

Kawan opis aku nak let go beberapa produk MAC yang belum di guna pakai...memang konpom tak pernah pakai lagi....jangan risau ini MAC original key..bukan tiruan...alasan mengapa dia nak jual sebab kulit nya tak sesuai ngan MAC...camana dia tau lak eh kata belum guna pakai ...yer dia telah cuba produk sampel percuma MAC...tup tup dia perasan macam tak baper sesuai je ngan muka dia...dah la borong banyak lak tu...tepuk dahi ..tau aje la MAC kan mahal bukan murah..tapi berkualiti pada yang sesuai..kawan aku dia dah biasa pakai Estee Lauder bila trial MAC macam tak best tu pasal nak let go...lagipun tak berusik kotaknya..cantik je...aku pun geram tau nengok nyaaaaaaa...sesuai ni sesapa nak buat hantaran...

Produk produk yang nak di let go adalah  seperti di bawah :-

1
MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder


SPECIAL PRICE RM80


2
Studio Fix Fluid in NC30
*box slightly dented, but content is in good condition
*you can check out the exact shade for your skin at MAC counter


SPECIAL PRICE RM105



3




Mineralize Skin Finish in Soft & Gentle


SPECIAL PRICE RM105



4



MAC Prep+Prime Vibrancy Eye Primer


SPECIAL PRICE RM120 (RRP - RM130)



MAC Prep+Prime Skin Base Visage


SPECIAL PRICE RM90 (RRP - RM100)



Amacam pengguna MAC tegar...berminat tak..yang tak tegar nak try pun boleh tak pun yang nak buat hantaran kahwin ke..memang nice la...walahhhhhh...harga di atas boleh di negotiable lagi ...nanti aku kena tanya owner mekap la...jangan nak nego sampai RM10 pulak..hapa ingat imitation ke..ini original tauuuuuu...mahalllll...berbaloi beli pada yang sukakan berbaloi baloi...yang rasa minat tapi nak buat installment bayar 2x pun boleh...takpe boleh bincang....apa apa hal email aku yer di nor.zmy@gmail.com




11 comments:

POSH76 said...

bessnyer ori tu...confirm habeh cepat ni

SURIA AMANDA said...

beli...jgn x beli...

mamyharraz said...

tumpang tgk je sbb tak mampu uhuk uhuk :"(

mimy mei ni boleh je nak dating..nnt kita koling2 ya. :) berdebar ni nak jumpa mimy :")

D Yatie said...

wah~~~! offer baeekkk~! promoting cantik...hihihi...tp sy tak reti tonyoh ap2 kt muka...jenis pegi keje muka selapis..haha.. :p

Liyana said...

terbaik... tp x reti mekap, hehe

mia-ina said...

suke..tp hanya state pd jenama maybelink je..mgkn dh biasa guna...mac x nah guna..kualitinya mmg mia tau

Pepel BoNda AmaNi said...

ku hanya pakai maybeliline ngan loreal jerk nok...

Ann Ishak said...

ko je rembat babe, dah kata murah dan berbaloi2

Qhaifa Nur said...

jenama yang sangat bagus...
memang teringin nak beli tapi tunggulah....

PinKy MoMMa said...

nox..dulu ko dah sawankan aku ngan stage..ni kasi tayang mac pulak hahahaha..sabar la wahai hati ;p

wahida said...

tak mampu nok...

Google