THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 April 2012

Bawa Hati Trauma Ke Taman Layang Layang Kepong

Malam sebelum nya ada tragedi menimpa...nak pulih hati semangat balik agak susah jugak la...bila duk diam tu pikiran asik teringat la...hah mula la mengalir air mata menangis lagi...benda dah terjadi patut tak payah ingat tapi tu la manusia kan..kadang terflashback...lebih lebih benda melibatkan nyawa..disebabkan aku murung je...Encik Awak kena main peranan semula la...nak kembali kan keceriaan keluarga balik...dia lelaki hati cekal tabah..kita ni perempuan memang amik masa la.... 

Keesokannya selepas tragedi..Encik Awak amik hati aku 2 beranak nak bawa jalan jalan ke Taman Layang Layang Kepong...wahh bukan senang laki aku nak baik hati gini tau...eheheh...la macam la EA tu tak baik...EA baik la...cuma dia bzz susah la nak spend time sesama...Kul 5 ptg dah ready bawa stroller budak kecik ..apalagi jom kita meronda taman amik angin...nak main layang layang Fayel bukan tau apa...layan perasaan la berdating bertigaan... 

Macam biasa Fayel kan kaki jalan..asal kata ready duk dalam stroller tu mmg dia diam la...asyik khayal dia dalam tu...senang bawa jalan..sampai tertido la dalam stroller...bagus senang mama papa nak jalan berpegangan tangan feeling bercinta dulu dulu...so kitaorang pun 3 beranak mentawaf keliling tasik taman layang kepong tu...turun bukit naik bukit...pancit aku di buatnya...hehehe..larat tak larat jalan punya pasal...redah jekk...seronok seronok...tengkiu papa Fayel aka Encik Awak...at least dengan cara begini mereleasekan perasaan hati yang trauma...sayang banyak banyak..so minggu depan nak pegi mana lak?? sila sila...hihi


3 beranak memulakan perjalanan ke Taman...macam biasa Fayel masuk kete je tido...senang mama dik

Keje wajib Papa bila keluar kena sorong stroller...ehehehe...rajin niiiiiii

Fayel sampai tertido papa sorong..cuba mama ..hmmm meronta ronta..anak papa la kataaaaaa

Budak debot tembam tertido tak sedar diri sedap kena sorong....

Hi papa Fayel korek telinga ke..hihi...

Fayel bangun!! kita kat taman ni meh tengok layang layang terbang

Dah bangun budak double chin ni...masam je muka...apahal ni

Penat jom kita lepak atas padang...ngantuk lagi Fayel ni...

Mama usik acah Fayel pun buat dek je ehhh...penat sangat niiiiiii

Tengok dia penat sangat...muka selenge je anak aku sorang debot ni

Mama hover berapa kali daaa asik nak gambar jekkkkkkkkk...smile pleaseee

Haus sangat kot ..cuaca cantik panas terik......tengok tu sambil minum jeling papa nya...sayang sangat la tu...

Second susu lagi...mana la tak naik berat badan tuuuuu..turn mama memang dia tak pandang lak eh

Tengok dah meneyeh hidung...malas takde mood la tu

Hohoho dah start dah nak merengek...nak ajak jalan la tuuuuuu

Ini laki saya yang konon tak suka tonjol diri muka katanya nanti masuk blog...lalallaa...

Eh apa aku kesah....nak sekali lagi......muka aku asik berspek...cuaca agak panas terik giler nya yer mmg tak leh buka...


ALKISAHNYA FAYEL KETIDURAN SEBAB PENAT SEHARIAN KENA TAHAN DALAM WAD KECEMASAN 6 JAM UNTUK PEMERHATIAN...TU PASAL DIA ASIK TIDO JE MASA GI TAMAN....TUNGGU EK NANTI KU CERITA KISAH TRAGEDI ITU...





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

15 comments:

wahida said...

kenapa nok? nnt citer ye...


p/s; geram kat fayel...

AIN NAZRI said...

alahai buat saspen laa.. nak tahu cerita...

fayel bam bam chumel.. geram mcm nak gigit aje.. hehe

Bitt (double IS) said...

pp dia geramnya...aduhai ada apa yg berlaku...suspennyaa hope xde yg serius...

mamyharraz said...

fayel dah besar sikit nnt mesti dia teruja tgk layang2 kt taman tu.

chomelnya fayel..buat mimik muka camana pun tetap chomellll.geram
.
EA mimy samalah dgn baba harraz takut nau bila org amik pic..takut letak dlm blog.tp ada haku kesahhhh hehe org tak bagi lagiiii suka nak amik pastu letak kt blog ;P haha

Shu Shinju said...

eee..geram tgk budak debot tu...

cite cpt kak.. shu nak tau cita tu lebih detail..

Ina Khairina said...

fayel buat muka ketat,penat sgt ehh ronda2 taman?tp muka ketat2 pun tetap la menten hensem tu

Liyana said...

comel fayel...good boy ni :)

Mrs. Norrie said...

SEMANGAT BETUL FAYEL SEKARANG...

D Yatie said...

cepat rasanya si fayel menembam...kan? sampai berdouble chin...huhuhu....

tak sabar nak tunggu cerita mimi.. huhuhuuhuhu...

~ NANA ~ said...

bestnye kalau dpt anak mcm fayel...xde pulak nk meragam ke apa bila bawak pegi jln2...hehe

SURIA AMANDA said...

geram tgok fayel

Nadine said...

Fayel ni kan, bila bergambar muka control ensem je kan. Geram tgk!

Qhaifa Nur said...

tempat fev akak anak beranak tuh...
memang boleh ubat hati yang luka..

Softtouch [Hanim] said...

comelnya fayel.....sukanye jln.,,plak tu suka duk dlm storoller..gud boy....

xsbr jgk nk tau crita tu mimy....

-cinta soFiaSafiya- said...

fayellll DEMOOOK...kalah zainab nieh.... hihihi

Google