THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 April 2012

Kalau Nama nya Rezeki kan...I'm Lovin It..Parapapapaa

Hari ni ada rezeki Jumaat...macam tau tau aje memang berkira kira konon esok nak makan MCD Breakfast baru ...ala yang sibuk duk promo harga murah tu RM2.50...kecur liur nengok iklan ...teringin rasa pepagi gi keje beli breakfast ni ...laluan gi keje tak melalui memana drive thru...pendam hasrat hati...nak gi weekend...selalu terbangun lewat..benci tauuu...dahla menu breakfast sampai jam 11 pagi je....ni lagi ada si budak kecik Fayel tu memang tak menyempat la nak jejak...

Itulah orang cakap kalau dah rezeki memang tak kemana...tup tup hari ni menu lunch hokeh bukan breakfast...tetiba dapat offer Chicken Muffin yang baru tu...sapa bagi?? opis matte bagi tau...percuma tak perlu keluar duit RM2.50...i like..TQ Kak Maya...yang memang aku nak sangat makan la tu konon nya...nah hari ni memang tau tau aje tauuu...memang rezeki la...so tak payah la esok weekend bersusah payah nak set alarm bangun pagi semata nak pi cari ..selagi tak dapat teringat tau...dah dapat nyum nyum...terbaik la...eh macam mengidam pregnant pulak..sudehhhhhh


Promo iklan bahaya ni...asik la teringat ingat

Nah tak payah nak ingat sangat la...di depan mata sudehhhhhh

Tengok tengok ini kot dinamakan Muffin...tu pasal aku pikir apsal nama bukan burger

Bersedia untuk di makan...ready..rezeki jumaat ..nyum nyum

I'm Lovin It...harus la ikut moto MCD..lalala



SEBENARNYA AKU PANTANG LAGI FAST FOOD NI...SEBAB MENGIDAM BUKAN MENGANDUNG AKU NAK JUGAK..MAKA PANTANG NAMPAK...HIHIHI




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

20 comments:

SURIA AMANDA said...

ok la tu panang nampak..along ni ha...pantang sebut,now teringin nak makan mee ketam kat seksyen 7 shah alam..

mamyharraz said...

mcdonald tak pernah mengecewakan kan mimy ;)

horlick mcflury pun sedapp sgt tau.nnt try ya ;P sesekali langgar pantang takpe hewhew.

wahida said...

eh, aku baru lepas mkn set lunch mekdi tadi...

rezeki ko nok...

Shu Shinju said...

sedapnyaaa...shu ni pengemar set bfast mc.d tau !!! huhu...

POSH76 said...

rezeki fayel ni.....yg penting free!!

POSH76 said...

rezeki fayel ni.....yg penting free!!

Bitt (double IS) said...

wahh dah habis pantang yer..akekekee owhh mimy. i bbm u tak deliver2 taukkk...akekekkeke

Mrs. Norrie said...

huh...kene test gak nih...harus...

Liyana said...

omg! sy teringin giler nk mkn burger ni, ngidam mungkin, hehe

La dOLcE mEa_nAtt said...

muffin lagi sedap dr roti beger kak...besnya..

Girl Girl said...

nak jugakkk...... :)

-oP_ida- said...

harus terjah mcdOnald..pastgk kakmimi makan kelihatan sdp....

PinKy MoMMa said...

huhuhu aku pun pantang nampak ni camner..leh geng la kite ;p

Ann Ishak said...

tadi nak pegi tapi terlambat 5 mins je, sudahnya cuba lagi besok

Softtouch [Hanim] said...

belum try lg..agak ssh sy nk brekpes mcd....

rezeki awk mimy...untung sgt..

farah keifli said...

salute lah kak mimy..boleh pantang panjang..farah nak habiskan 40hari pun seksa..mmg ikut nafsu..sekarang tanggung azab sakit badan je manjang..

ariana8733 said...

wahhh..sedap nye, tp..en.husband ana x bg mkn fast food sgt..camne nak buek ni..hahahaha..

aTy _faRed~ said...

aku tak pernah makan beger ikan tau..fillet or fish ker..huhu..mungkin sebab aku tak suker sangat ikan kot..;p macam rugi jer kan...

Pepel BoNda AmaNi said...

aku masa dalam pantang...prosperity tue aku bedal...

Riri Yoorin said...

amboi2 best yeeee

Google