THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 April 2012

Aunty Liyanaroxx Bagi Hadiah

Semalam ada suprise dari Aunty Liyanaroxx untuk Fayel...yeayy...rezeki Fayel lagi...tergezut semalam aunty Liyanaroxx calling nak jumpa kat level dept mama..Aunty Liyanaroxx ni merangkap blogger dan seopis ngan mama yer..tu pasal boleh bagi by hand...

Balik rumah terus bagi kat Fayel sebab itu Fayel punya bukan mama punya...nah Fayel kena bukak tengok apa Aunty Liyanaroxx bagi...mama tolong bukak kan...wah ada hadiah baju Jumpsuit untuk Fayel...Tengkiu Aunty Liyanaroxx..Fayel wish dengan cara dia...melalak hehehe...itu tanda suka la...

Mama tak sabar nak cuba...baju tu untuk umur 6-12 month..mama kata Fayel belum boleh pakai lagi..Mama nak  buat baju raya...maybe time raya Fayel dah boleh pakai..yeayyy...Fayel tak sabar nak pakai...tunggu Fayel besar sikit yer Aunty...Alhamdulillah mama kata bertambah lagi koleksi baju Fayel...muah Aunty Liyanaroxx...xoxo...


Suprise dari Aunty Liyanaroxx bagi kat opis...

Sampai umah terus pass kat Fayel...kite punya tauuu

Mama tak sabar nak try...kita nak mandi la...cover body pun jadi la semata nak tayang baju baru kiteeeee

Untuk tatapan Aunty Liyanaroxx...Fayel tak sabar nak pakai..tunggu yerrrrrr


TERIMA KASIH LIYANAROXX...SAYANG KAMU....INGAT JUGAK KAT FAYEL YER...TUNGGU YANA KAHWIN..NANTI BAGI HADIAH BEST EH..




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

murah rezeki fayel...tapi budak2 cepat membesar beb..ntah2 belum 6m..fayel dah bleh pakai...

NanieZara said...

Kakak mya pon nak bg something kat fayel tp tggu ibu kakak mya dpt gaji nnti ibu kiter belikan utk fayel.....

Shu Shinju said...

kan..murah rezeki fayel !!

PinKy MoMMa said...

fayel dapat mama yang gigam...tu yg nak mandi tu pun sempat lagi mama melaramkan hehehehe...

mama tetap macam dulu ;)
sampai ke anak bawak perangai suka camera tu huhu

Ina Khairina said...

alamak nak jumpa fayel ahad ni tah sempat ke x nak g cari hadiah utk fayel ni....kalu xde hadiah aunty ina bg duit je la ehh...

Mommy_Cha said...

tgu fayel besau skit muat lah tuh...=)pandai pose mcm mama nampak?....=)

SURIA AMANDA said...

wah bestnya...mama long jer x bg hadiah lagi kan....

Bitt (double IS) said...

alhamdulillah... :)

Liyanaroxx said...

sweet jerk siap buat entry..alahai segannya kak..hehehe~ sama-sama baby fayel...aunty tak tau nak bajet badan comel awak,maka beli je baju besar sket...heheheh *muacks*

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

fayel dpt hadiah ye? hehe..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya fayel dpt present...ensem!

Riri Yoorin said...

fayell aunty riri tak puas la tgk kamu nie

Google