THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 July 2011

Ada Event Cari Hadiah

Jadi PA tugas aku tak la terhad buat keje opis jaga appointment...bila ada event opis ..tugas mencari hadiah hadiah PA jugak kena buat...apa hadiah nak beli pun PA gak kena pikir...kalau orang tak berkenan nasib ar...janji aku dah tolong belikan...bos dah suh handle event...kena ar buat....so keje aku bertawaf mid valley cari apa hadiah yang perlu ...petang ni dept ada event ..so 3 in 1 event sekaligus...senang...farewell, birthday bash, dan game...dan tak lupa makan makan menyambut puasa...so tak buat kat opis...tukar angin buat kat luar opis...macam biasalah opis dah dekat mid valley...cari kat sini je la..malas nak gi jejauh...tepon teksi sudah...jalan daaaaaa....


hari pertama mentawaf mid valley cari hadiah besday staff.. yang penting budget sama rata laki dan pompuan

ini hadiah untuk besday men....mug

ini pulak hadiah besday women...- bekas kristal...special skett

hari pertama takawaf mid valley ditemani admin -Kak Shida...syok sikit berteman...

hari kedua lak beli hamper ....bukan nak raya yer...

dan hadiah untuk pemenang game...fuhh sapa dapat memang best...

hari kedua bersama Ika...hehehe


DIMANAKAH APAKAH EVENT TU...NEXT ENTRY KASI BOCOR...



Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

5 comments:

PinKy MoMMa said...

owh suka bila dapat berjalan jalan mencuci mata di waktu keje kan nok..
dulu pun biasa buat hahaha..
nak nak time nak launching kete baru..jalan mencari hadiah pemenang..bestt!

mamyharraz said...

tak kira shoping tu utk siapa tp tetap hepi bila dpt pilih2 brg..kalau sy pun suka dpt jln2 sambil shoping hehe walaupun utk event =P

ok tgg next entry pulak ;)

Mrs. Norrie said...

saya suka..saya suka..
kluar time kerja...
relek kepala otak

POSH76 said...

bessnyer kalau dapat tugas menyopping ni

Pepel BoNda AmaNi said...

sokanya aku klu dapat keja soping menyoping walaupun bukan tuk aku...

Google