THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 July 2011

Acara PotLuck dan Birthday Girl July Tengah Malam

Tak sabar nak sory entry ni...entry yang diperam seminggu...hahaha...bulan july dalam geng BFF ada 2 orang yang diraikan dan kami kena la meraikan...actually tak la formal sangat..tapi just nak berkumpul ramai ramai...seronok beb....yang pasti acara potluck diadakan tengah malam...aje keje giler...hahaha....menunggu ayam perapan lagi...kul 12.30 baru makan..memasing menahan lapar ...thanks kat Anis sebab izinkan rumah comel dia jadi co host...yang pasti memalam buta adegan bising tak hengat...ngan gelak ketawa berdekah...nyaringgg jee.nasib baik kawasan persekitaran rumah dia kawasan cina..so hal masing masing...


Malam tu memasing bawa parrtner boy..sang suami le...sapa lagi..Anis pulak nak kenalkan buat pertama kali nya bertentang mata sama itu ehem ehem Zcat San comel...now dah tak comel..sudah kurus maaaaa...aku menunggu Zcat San sampai aku yang berdebor...hahaha apa kes...alamak pecah lobang...oppsss...yang penting Zcat San adalah sporting leh masuk ngan geng kami...Menu utama malam itu ialah Nasi Lemak Anis, Bubur Kacang Hijau Aku, Ayam Goreng Rempah Ann, dan Kek Birthday Reen...suasana memang sempoi tapi terbekkk...pakai baju tido sudah...malam tu terus nak melepak dan tido umah Anis..ngeh ngeh...kmeh layan gambar..


Tuan Rumah Anis dah ready ngan Nasi Lemak...Sambal dia sedap wehhhhh...huuhuh

Bubur Kacang my mak buat...ehheeh aku buat...mimpi la...huhuh..apa kejadah rhopa gitu...berwap..lambat benor majlis nak start

Nugget Ayam baper ketul je....aku nak sangat makan...gorengkan untuk aku sikit....tapi yang membaham ramai

Pencuci Mulut Oren...memula nak suh aku buat Kek Blended Orange...sekali aku malas daaaaaaa....

Suasana sebelum acara makan makan bermula...so bebas apa nak buat...tengok tv..main tenet

laki aku dah tak sedar diri...membuta awal...kepenatan...

tido lagi tanpa sedar....macam dia lak yang mengandung...hoverrr

Reen tengah ajar Jeff main fesbuk...hehehe Jeff buta IT katanya

jeng jeng Zcat datang bawa Donut yeay yeay..tetiba jadi budak kecik suke giler...

Pandai Zcat pilih...semua sedap dan pilihan aku gak...good job

ni apa kes?? lawan perut ke lawan ketinggian ..hehehe..cute je Zcat ngan Anis...sila la cepat cepat join marriage club

bukan senang nak nengok Jeff join tau....apa la dua orang laki binik ni tergelak

ookkkkkk mari makan...kelaparan sudah...ayam lambat sampai....jam menunjukkan 12.30 tengah malam..apa ada hal

Ayam sudah sampai...harus rebut rebut heheeh

pantas je laki aku bangun nak makan kan...hahaha

laki aku kalau dah jumpa laki Ann baju hijau ni habis la...keluarlah lawak spastik ...

Reen ngan Jeff ahrus berduaan aje dong...lalalala..tak berenggang

sambil makan layan tv gak..syiokkkkk

hamboi Reen Jeff kemain pandang pandang...sesuatu la ni..sabar tunggu balik umah...opsss

time potong kek wehhh...cepat cepat

kek dah siap bukak...kasi tiup

hepi besday to my bff ANIS dan ANN...

dua orang A's dah ready nak bertiupan...

eh kitaorang hover nak gak menyelit hahaha...

apa yang penting sayang uolls semua...sambut bertogether ....mengenali korang umpama asam garam perencah hidupku..semoga selamanya ke anak cucu bebeh

PASNI TURN BBQ RUMAH REEN LAK...YEAYYY TAK SABAR






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Eri-chan said...

weii gambar lawan perut maluuu weiiiii..hahahahaha...

Just Call Me Bitt said...

wahhh bestnya celebrate berantai gituw...hehehehe happy birthday to kawan mimy ;)yg penting semuanya happy!

Softtouch [Hanim] said...

wa...meriahnya....haah kan z cat dah kurus...

semua sporting yer..bestlah bff mimy..smeua boleh masuk antara satu sama lain..

Mia-Ina said...

wah meriahnya tgk akak & kwn2x..alangkah bestnya klu mia dpt wat gini..

farahfatihah said...

bestkan dapat mkn ramai-ramai....meriah!!

Pepel BoNda AmaNi said...

spend time dengan geng2 sekepala nie memang sangat best n heaven kan....

mekchu said...

turn kena amek nombor ke? eee.. cemas nya nnti kalo dah smpai turn nak masak apa la kan..

NeenaAnuar said...

meriahhhhhh you olllzzz!! cepat aniss cepattt! aku tunggguu nie! ahaha..


btw happy birthday to da gugurlss! :D

Mrs. Norrie said...

misi menambah lemak tgh mlm...i like...

-oP_ida- said...

ya ALLAH beshhhnyaaa.......meriahlaa akak.....kan best dapat BFF spotim mcm nie...terbaik...

AKAK apa kabar???baby camna..sihat...akak ada MOning sickness x?ehehhee

Google