THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 July 2011

Tak Tengok Wayang Pun....Astro First Aje

Last weekend kan kecoh tak ngan perhimpunan tetttttttt....ah malas la aku nak bagitau...satu dunia tau...kang ada yang kecik hati lak pasal bersuara lantang sangat...ayat aku nanti di benci masyarakat......dah dah...akibat dan kesan dari itu...Encik Awak patut kena keje pagi sabtu kena cancel...jalan banyak tutup..so patah balik umah sambung tido...pastu makan tido balik..bosannya aduhai...pastu tengok ada iklan ASTRO FIRST filem KL Gangster dah tayang kat tv...so kami yang tak sempat nak box office kan citer kat wayang hanya langgan saja...senang habis citer...walau feel dia tak sama macam wayang...tapi tetap tak mo terlepas nak nengok KL Gangster...nak tengok gak apa yang best citer hot 12 juta ni...

Dan ternyata setelah tengok sekali...nak tengok 2-3 kali...nasib beli astro first jimat duit...hehehe...citer ini menepati citarasa kami berdua...jalan cerita okey...cuma ending tak puas la...banyak gaduh gaduh..opcos la gangster kan...yang penting hero kesayangan ramai Aaron Aziz hensem ko macho bro.....watak paling diingati konpom la abg long dil - zizan raja lawak ngan ajib sengat....layannnnnnnn...cuma watak syamsul tu pada mata aku kalau zulhuzaimy lagi best kot...apapun thumbs up KL GANGSTER...citer yang telah membuat kan kami di rumah tanpa keboringan....yeayyy dengar citer ada KL GANGSTER sambungan tapi part awal ...wahh cant wait tu..leh gak tau apsal Malik leh terjebak kann

abg long dil dan kete nya sudah hancur...hehehe

King ambush si Shark


Bukan citer KL Gangster je...tapi kami layan KARAK...huhu..ini la kesan keboringan...hmmm whatt theeee story...aku rasa macam tertipu pun ada...pastu ngan watak watak dalam tu...ntah hapa....rugi pulak langgan ASTRO FIRST kan dah kena bayo 30 hengget....malas cakap banyak le...citer ni tak menepati citarasa aku...aku rasa tertipu lak nengok...hantu pun tak la takut sangat....tak real la KRU...rilek je aku nengok tanpa tutup mata,....takpe la dari tengok wayang lagi rugi duit...


perlu la dalam kete memalam nak touch up..gedik gilee


nak dekat ending...sudahhhh tipah tertipu...shahir sudah mati lorrrrrr..haiyaaaaaa


TRANSFORMER TAK LAYAN LAGI NI....CERITA WAYANG WAJIB TENGOK..TUNGGUUUU







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Mrs. Norrie said...

AKU CITER2 MELAYU PUN LAYAN ASTRO FIRST JER...JIMAT SKIT!!! LEH TGK SAMPAI MUNTAH...

BETUL CKP KO, AKU PUN SUKA ZUKHUZAIMY BAWAK WATAK SHARK...RASA CAM REAL SKIT KUT, SAMSUL CAM KONTROL2 MACHO JER, LAGI SATU SUARA DIA TERLALU JANTAN SGT...TAK SESUAI, TAPI APER BOLEH BUAT..TUH CITER DIA...DIALAH KENE JADI HERO...HAHHAHAHAH!!!!

ratusiput said...

betul2...karaj ntah apa2.benci tgk si gedik tu.

Mia-Ina said...

transformer gak yg best..sila layan cite ni tau kak..ramai komen best

Shu Shinju said...

KL gangster shu layan youtube jer kak..hihihi..sedih part zizan kan... selalu tgk dia lawak jer..masa dia kena tikam tu mmg touching giler...

karak plak shu layan kat wayang..mmg tak best..rasa rugi jer beli tiket mahal2..huhuhu...

liyana said...

due2 cite ni x tgk lg... tgu raye lah, hehehhe

mamyharraz said...

sy ni kan mimy dah lamaaaaaa tak tonton tv sbb? siaran katon je 24jam kt rmh mak tuh! hehe

Just Call Me Bitt said...

tak tengok lagi cerita yg mimy tengok tuh...rayatahun ni keluar la kot..boleh tengok hehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

2-2 pun aku lum tengok...tension....

mrs.spicy said...

kan..cerita ni best tapi ending kureng syiok sikit. haha. at least ko beli kat astro first. aku tgk kat youtube jer. negehehe

Google