THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 July 2011

Meraikan Perpisahan di Seoul Garden

Bukan senang tau nak kumpul kan all the ladies opis matte nak makan together gether...almaklumlah most of them adalah auditor...so sorang ke sana sorang ke sini buat audit...dan untuk bagi ketemu semua kena main email berangkai panjang bersambung....kebetulan kitaorang lunch date untuk meraikan perpisahan 2 orang ladies nak resign...huhuhuk sedihnya...dah kurang geng geng nak berchit chat kat opis...takpe semoga diorang berjaya...Aishah resign menjadi housewives yang berjaya with 2 kids...auwww jeles....aku tak dapek la nak duk umah..heheh...KakNorli lak move to opis baru dia dapat offer Sime Darby...best of luck Kak Norli...u're the best among the best..Kak Norli naik pangkat tau agak tinggi tau VP...pehh tahniah kak...so raikan perpisahan kali ni tak pilih tempat jauh jauh...just dekat dekat aje..jalan kaki menapak dah sampai...so ramai decide nak gi SEOUL GARDEN, PLAZA PANTAI...huuh makan steambot grill ala korea bebeh...walaupun aku tak hadap nak makan...muak nya pasal...tapi demi kengkawan aku redah jua.....


lokasi raikan perpisahan...dokat je..jalan kaki sampai...walau temengah mengah aku jalan tetap menjoinkan diri..

jenguk tengok harga buffet for dewasa..alamak tak nampak lak...pencahayaan lebih....harga adalah RM26.88 ++ tak termasuk air dan caj...

pilih bahan bahan yang nak di grillkan .. banyak choice gak tapi tetap tekak aku tak leh terima...uweekkk

bahan bahan steambot...aku makan ni je tekak lalu makan

desert kuih muih dan buah buahan....yang ni aku berselera tinggi

dan area ini juga aku sukee...ada rojak buah...ABC dan Aiskrim..peh laju je makan

kat atas meja dah disediakan bahan segala binatang untuk grill or steambot....bau minyak dia pehhh ...muntah belahak aku kali ke 2..uwekkk busukkkkk

mereka yang diraikan..berseri je muka yer orang resign ni...tudung biru Aishah...dan tudung pink cerah Kak Norli...good luck uollsss...huwaa sedihh...

meja panjang penuh ngan makanan...sila sila makan

tahap kekenyangan gitu...aihh sila la tambah korang..

merehatkan diri seketika akibat kekenyangan tak hengat..

dan kami semua termasuk la muka aku sekali ...bukan senang nak kumpul reramai...ni..best best...


SAPA SUKA MAKAN GRILL OR STEAMBOT LEH AR MAKAN SEOUL GARDEN...TAPI TAK KENA DENGAN TEKAK MENGADA AKU NI...TAK LALU NAK MAKAN...







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Mia-Ina said...

mia pun klu mkn steambot ikut ms gak tekak ni..ada ms sedap..laju je mkn..klu x, kecian ble tgk isi byk dlm mangkuk..huhu

nUR_rOsALiNdA said...

Aku mmg xberapa nak suka la steamboat nok...Ntah la..Pada aku biasa jeks...tang mana ntah sedapnye...Ni tekak aku la..tekak org lain aku x tau

cik xxx said...

mimy,

kat sini aku hadap makan aiskrim bermangkuk mangkuk.huhu

Pepel BoNda AmaNi said...

dah lama xmakan steamboat.....

POSH76 said...

aku pun baru jer makan kat sini....tapi cam kureng ajer

Just Call Me Bitt said...

banyak kali nak p makan seoul..asal nak makan jek teringat menu lain di restaurant lain..akkekkeke adehh

mrs.spicy said...

aku sukeeeee makan kat sini. haha. sebab suka makan dengan banyak kut=p

Eri-chan said...

sebab ko tak makan jadi aku takle la rasa gatal2 tekak nak makan kat situ...

jom tupai2 kat bdr baru ampang..hahahahah

Softtouch [Hanim] said...

sy suka jgk bersteamboat tp asben plak xsuka...x[ernah try seoul garden tu...

Nurfatin Adibah said...

hai:)
nak tanya, kalau lunch kat plaza pantai ni sampai 2.30 ptg je kan? if kita lepak lebih dari masa tu, xpe ke? or mmg tepat2 kul 2.30 ptg kena habis makan? hehe.

Google