THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 July 2011

Encik Awak Sudah Terlekat Baby Utena

Baby Utena in da house again...yer kali ini ada sorang bakal bapa yang dah terjangkit nak gomol Utena..opss siapa lagi husben ku Encik Awak...hehehe....sekarang Utena dah jadi rebutan kami berdua...berebut rebut nak gomol utena...last week masa cuti checkup ..Encik Awak pun cuti gak....so balik umah baby utena ada....yeayyyy...bersedia la kena gomol...kali ni Encik Awak yang angkut dia dukung naik ke bilik....kemainnn...pandai dia nak overshadow baby utena ku...rupanya dia nak landing together ngan utena...ahh sudah utena sudah ada pengomol baru...pengomol bermisai..hihihi...nasib ek utena..tahan je misai uncle  tu...Utena sekarang pun dah pandai...bila aku gomol dia tak nak ...nampak Encik Awak tangan kemain maju ke hadapan nak dokong...hamboiiiiii ...gatai dia...nak uncle  jekkk..aunty tak laku ekkk.....baby utena ku sudah beralih kasih yang baruu


yang uncle tu tido ke nak jaga utena...shiann dia kan puas kena gomol

sedap la tu baby utena landing kat atas dada uncle...jgn memain tilam king tu..beshhh

baby utena pun pandai geli je ngan misai uncle...tak mo tak mo...hishhh

tak cukup kat bilik...ruang tamu pun jadi la...uncle riba baby utena terus diam ekk....hamboii

tengok tu cool steady jek baby utena...dia syok tu sambil mulut bising....eh nak jugak nak jugak...heheh mau patah kaki..kuang kuang


 
 PRAKTIS KEBAPAAN KE ENCIK AWAK...??








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Mrs. Norrie said...

praktis dulu...nanti tak kekok!!!!

Shu Shinju said...

practice make perfect..:)

CidaZam said...

sok ada baby sendiri... bye2 baby utena...

anyway aku tak ucap congrate kat kau. Jaga diri yer. Kita doa semoga semua selamat . Amin...doakan tuk kita sama. Doa wanita mengandung ni selalu Allah kabulkan :)

Liyanaroxx said...

takpe kak..practice makes perfect!hihihi..comel btol si baby utena nih~

ratusiput said...

wah...berjinak2 ye...

Just Call Me Bitt said...

praktis make perfect...akekkkee

Softtouch [Hanim] said...

comeynya bb utena tu...betul, en awk prektis tu mimy...

Pepel BoNda AmaNi said...

practise wehhh practise...kekekkeke

liyana said...

abg megat dh x sbr tu kak.. hihi jage diri leklok eh.. :)

Google