THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 July 2011

Terima Kasih...................

Terima Kasih sekali lagi atas ucapan , doa doa kalian..Insya Allah doamu mengiringi ku dan jua Allah merahmati anda semua amin....blog ini tidak mempamerkan sekali unsur unsur riak hebat sementelah mengandug..excited pun tidak...hanya berkongsi kegembiraan...aku minta maaf sekiranya sepanjang penceritaan kehamilan ini ada menguriskan hati sesiapa...beribu kemaafan aku pohonkon...aku manusia biasa tak lari dari kesilapan...keterujaan bercerita dalam blog ni pun hanyalah untuk jurnal kehidupan aku sendiri..yang mana baik untuk diri aku juga...yang buruk pun untuk aku jua....terima kasih sekali lagi semua...harap tak de yang berkecil hati or terasa hati yer...

Dan khas buat kawan baik ku dari kolej lagi..Azura...terima kasih entry khas di blog kau.....senyum simpul aku baca...siap ada gambar kawen la pulak..tetiba terharu...thanks kawan...aku mendoakan untuk ko jua...amin



http://melatiazura.blogspot.com/




TERIMA KASIH AKMAZURA DAN ANDA ANDA SEMUA







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

PinKy MoMMa said...

bila ada berita gembira..memang kita xcited..nak nak benda yg ditunggu tunggukan..

spatutnye kita tak fikir pun benda tu riak kan kan kan..eppy utk kawan lagi patutnyer..hehe

rasai keindahan saat ini nok..aku walaupun dh ketiga tetap xcited ;)
anugerah dr Dia..

mama comel said...

alhamdulillah..yg peenting jaga kandungan tu bebaik ye...sape tak eppy kn nk dpt baby..drh dging kita tu..semestinya eksited..kalau boleh nk je bgtau semua org..

lupakan ckp2 org yg dulu sibok mengata tu...sy phm prasaan akak sbb along saya pun dah 6 thun kwen tp xdpt bby sbb kgemukan...

take care ye...sygkn bby tuk saye ye!

cik xxx said...

mimy,

ok mimy. jaga perut leklok

Mrs. Norrie said...

EH...ZURA ADER BELOG...IGT BELOG JUAL KAIN JER arituh....

Ko pegi kedai buku2 ilmiah, banyak jual buku2 nama2 bayi...mcm2 ada....kat giant ada rasanya...tempat org jual2 buku2 dan cd2 ilmiah tuh!!! Aku harituh beli kat klang, kebetulan jumpa org jual masa mkn kat muara.

neway, jaga kesihatan dan pemakanan...do the best for yr bb!!!

Norazura Zainul said...

Thanks limy...aku tumpabg gembira dan berbangga tau...jgn peduli kata2 org yg memang nak kita sakit hati....teruskan dgn cara ko...kalau ada yg tak kena aku akan sound ko direct tak payah guna org tengah key...tu baru KAWAN yg sebenar...jaga diri key..

Riri Yoorin said...

tahniah sis.. wish u all the best ok..

Softtouch [Hanim] said...

sama2 mimy...heheheheee...sy plak perasan....

berita gembira kwn2 dikongsi bersama2...semua berkongsi kgembiraan bsama awk mimy...take care

yanie said...

hi n congrats on you pregnancy! Nice blog u have! R u keen to earn Xtra Cash??? Join 90 Days Get Slim Challenge & Happy Life Project to Make Life Better. Get Health Freedom! Money Freedom and TIme Freedom REAL soon! Visit me back. Tnks

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah ye..jaga diri baik2..saya dulu anak no 1 , prgnt lepas 8 bulan kawin..

eyndayusoff said...

Mimy ada ramai kawan yg baik ;-)

Me, Myself and I said...

hai... kita ni silent reader.. tp tiap2 hari kita baca email mimi.. tahniah ek.. ni nak share ilmu sikit.. http://ainorkayno.blogspot.com/2010/10/amalan-doa-ketika-mengandunginsyaallah.html

ariana8733 said...

tahniah kak mimy, jage kesihatan kak mimy & baby ye..

Google